Stiri mondene

Britney Spears a pierdut sarcina! Anunțul a fost făcut chiar de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari: „O perioadă devastatoare pentru orice părinte”

Britney Spears a pierdut sarcina! Anunțul a fost făcut chiar de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari:
Britney Spears și Sam Asghari 
Britney Spears și-a anunțat fanii că a pierdut sarcina! Artista era însărcinată cu al treilea copil, pe care urma să-l aibă alături de logodnicul ei, Sam Asghari.

În urmă cu aproximativ o lună, Britney Spears era mai fericită ca oricând, după ce aflase că își poate îndeplini un mare vis. Astfel, la cinci luni după ce scăpase de sub tutela tatălui său, starul pop dădea vestea cea mare fanilor, aceea că este însărcinată cu Sam Asghari. Însă lucrurile nu au decurs așa cum au dorit, cântăreața a pierdut sarcina. Britney Spears și Sam Asghari au făcut anunțul dureros prin intermediul unei postări comune pe conturile lor oficiale de Instagram. 

Britney Spears a pierdut sarcina! Anunțul a fost făcut chiar de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari:
Britney Spears a pierdut sarcina![Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Britney Spears, acuzații grave la adresa familiei sale! Artista, 13 ani de abuzuri din cauza tatălui: „M-a drogat până nu mai puteam vorbi”

„Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm cu anunțul sarcinii până am fi ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună.

Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie. Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care ni-l acordați. Vă rugăm în aceste momente să ne acordați timpul și liniștea necesară”,
 a scris Britney Spears pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut pe platourile de filmare

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut pe platoul filmărilor la videoclipul Slumber Party, în 2016. Ulterior, cei doi îndrăgostiți s-au logodit în luna septembrie, după o relaţie de aproape 5 ani.

Britney Spears a pierdut sarcina! Anunțul a fost făcut chiar de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari:
Britney Spears și Sam Asghari

Citeste si: Britney Spears a dispărut din peisajul online-ului fără niciun fel de explicație! Ce s-a întâmplat cu contul său de Instagram?! „Ne pare rău”

Reamintim că Britney Spears are doi fii adolescenţi, Sean Preston Federline, 16 ani şi Jayden James Federline, 15 ani, din căsătoria cu Kevin Federline.