Lansări muzicale

Britney Spears a înregistrat un duet cu Elton John, prima melodie lansată de artistă dupa ieșirea de sub tutelă

Britney Spears a înregistrat o piesă în duet cu Elton John
Britney Spears a înregistrat o piesă în duet cu Elton John [Sursa foto: Captură YouTube]
Britney Spears și Elton John au înregistrat o nouă versiune a clasicului hit ”Tiny Dancer”.

La două săptămâni după ce Variety a anunțat că Britney Spears și Elton John pregătesc o înregistrare nou-nouță a piesei lui John din 1971, „Tiny Dancer”, remake-ul a fost confirmat: reprezentanții ambilor artiști au trimis luni un anunț care a confirmat că melodia, „ Hold Me Closer”, va avea loc în zilele următoare. Au fost puține informații în anunț, cu excepția unei singure lucrări de artă, care constă din titlu, un trandafir (Britney) și o rachetă (Elton).

" Elton a venit cu propunerea, iar Britney e un mare fan al lui. Au înregistrat un remix al piesei "Tiny Dancer", în duet, iar versiunea nouă e incredibilă", a declarat o sursă apropiată celor doi pentru tabloidul american.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Citeste si: Elton John a lansat videoclipul piesei „Finish Line", în colaborare cu Stevie Wonder

Potrivit rapoartelor de luna trecută, Britney Spears și Elton John s-au întâlnit la mijlocul lunii iulie într-un studio de înregistrări din Beverly Hills pentru o nouă versiune a cântecului. Producătorul câștigător al Grammy Andrew Watt, care a lucrat cu toată lumea, de la Miley Cyrus și Justin Bieber până la Pearl Jam și Ozzy Osbourne, s-a raportat că a supravegheat sesiunea.

Citeste si: Reacția lui Sam Asghari, după ce Britney Spears a complimentat un bărbat necunoscut: „Trebuie să îți iei mâinile de pe soția mea"

Elton John a cunoscut un mare succes anul acesta cu duetele reînregistrate cu hiturile sale anterioare. Artistul și Dua Lipa au marcat un hit cu „Cold, Cold Heart”, o combinație a hiturilor sale „Rocket Man” și „Sacrifice” care a apărut în ambele dintre concertele lor, cu filmări ale celuilalt- într-o noapte de primăvară, ea a cântat-o ​​la Madison Square Garden, în timp ce el a susținut-o la doar câteva mile distanță, peste East River, la Barclays Arena din Brooklyn.