Stiri mondene

Brad Pitt, declarații emoționante despre fiica sa, Shiloh: „Mi-au dat lacrimile când am văzut-o”! Actorul vorbește foarte rar de copiii lui

Brad Pitt, declarații emoționante despre fiica sa, Shiloh
Brad Pitt, declarații emoționante despre fiica sa, Shiloh
Brad Pitt a vorbit despre fiica sa, Shiloh, pe care o are împreună cu Angelina Jolie. Ce confesiuni a făcut actorul?!

La începutul săptămânii, Brad Pitt s-a aflat în Los Angeles la premiera noului său film de acțiune „Bullet Train”. Pe lângă apariția surprinzătoare, actorul a oferit și câteva declarații despre fiica sa, Shiloh, în vârstă de 16 ani. Brad Pitt a fost întrebat ce părere are despre dansul pe care tânăra l-a postat recent pe contul său de TikTok. Așa se face că actorul în vârstă de 58 de ani s-a emoționat, mai ales că vorbește foarte rar despre copiii săi, însă are numai cuvinte de laudă atunci când o face. 

„Mi-au dat lacrimile când am văzut-o. Nu știu de unde a moștenit talentul, eu sunt domnul Două-Picioare-Stângi” , a declarat Brad Pitt  pentru Entertainment Tonight.

Citeste si: Un nou proces la Hollywood! Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că a vândut acțiunile unei proprietăți comune

Reaminim că Brad Pitt are șase copii împreună cu fosta sa soție, Angelina Jolie, pe Maddox, în vârstă de 20 de ani, Pax, în vârstă de 18 ani, Zahara, în vârstă de 17 ani, Shiloh, în vârstă de 16 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 14 ani. Ultimii trei sunt copiii lui biologici, iar actorul nu a putut să nu admită moștenirea genetică. 

Brad Pitt, declarații emoționante despre fiica sa, Shiloh
Brad Pitt 

Cum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie

Nu este un serect pentru nimeni faptul că divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a fost unul foarte mediatizat. Cei doi actori au ales să se despartă în anul 2016, însă divorțul a fost pronunțat oficial abia trei ani mai târziu.  În cadrul unui interviu, starul de la Hollywood a vorbit deschis dspre cele mai grele momente prin care a trecut și despre felul în care i s-a schimbat viața după despărțirea de Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelina Jolie
Bard Pitt și Angelina Jolie

Citeste si: Apariția lui Brad Pitt pe covorul roșu de la lansarea Bullet Train: „Grecii purtau fuste tot timpul atunci”

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă. Întotdeauna m-am simțit singur. Singur în copilărie, singur acum, aici. De-abia recent am început să mă bucur de prietenii mei și de familia mea. Atunci când poți să suporți în mod simultan și durere și bucurie, înseamnă că te-ai maturizat, că ai crescut”, a spus Brad Pitt. 

Citește continuarea aici!