Lansări muzicale

Billie Eilish și FINNEAS au interpretat „Your Power” la Stand Up For Ukraine, eveniment dedicat poporului ucrainean

Billie Eilish - Your Power
Billie Eilish - Your Power  [Sursa foto: Captură YouTube]
Billie Eilish și FINNEAS au transmis un mesaj publicului, dar și politicienilor prin intermediul piesei „Your Power” la evenimentul Stand Up For Ukraine.

Billie Eilish și Finneas au participat la evenimentul dedicat Ucrainei, „Stand up for Ukraine”, organizat în colaborare cu Global Citizen și au transmis un mesaj profund. Cei doi artiști au ales să interpreteze piesa „Your Power”, un îndemn pentru liderii politici.

Citeste si: Gala Oscar 2022: Billie Eilish și FINNEAS au cântat live piesa „No Time To Die”

Ce a declarat Billie Eilish despre interpretarea piesei „our Power” la Stand Up For Ukraine: „ Trebuie să luați măsuri”

„În această seară cântăm "Your Power", ca un îndemn la acțiune și în onoarea poporului ucrainean. Acest mesaj este pentru liderii politici: sunt milioane de oameni care își pierd locuințele. Trebuie să luați măsuri și să le oferiți ajutor refugiaților. Celor care ne ascultați, vă rog, transmiteți acest mesaj mai departe, astfel încât liderii noștri să știe că trebuie să acționeze imediat. Suntem alături de Ucraina”, a declarat Billie Eilish.

În cadrul evenimentului Stand Up For Ukraine care a debutat vineri, au participat mai mulți artiști care au ales să transmită un mesaj pentru poporul ucrainean aflat în mare nevoie chiar în aceste momente. Unii dintre ei au ales să și interpreteze câte o piesă live. Evenimentul a fost co-găzduit de premierul canadian Justin Trudeau și de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.