Stiri mondene

Bella Santiago, detalii neștiute din viața sa sentimentală! Gestul neașteptat făcut de artistă din gelozie: „S-a speriat, m-a întrebat de ce am reacționat așa”

Bella Santioago, detalii neștiute din viața sa sentimentală
Bella Santiago [Sursa foto: Captură YouTube]
Bella Santiago a povestit cu lux de amănunte despre un episod din viața sa sentimentală.

Bella Santiago este una dintre cele mai iubite și urmărite cântărețe de la noi. Artista, de origine filipineză, locuiește de ani buni în România, țară care i-a devenit casă. Invitată în emisiunea moderată de Oana Radu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut dezvăluiri inedite din trecutul ei. Cântăreața a povestit despre un episod care s-a petrecut cu mulți ani în urmă, dezvăluind că a fost extrem de geloasă și a reacționat pe măsură.

Vedeta de la Kanal D se afla la o terasă în Filipine, unde o femeie a început să îl îmbrățișeze pe iubitul ei de la vremea respectivă. Imediat cum a observat, Bella Santiago nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat.

Bella Santioago, detalii neștiute din viața sa sentimentală
Bella Santiago[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bella Santiago, dezvăluiri inedite despre relația fiicei sale cu soțul ei! Cum se înțeleg cei doi: „Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei”

„Eram în club cu un iubit. Eram mai tânără atunci și eram pe terasa unde cântam. Nu s-a întâmplat în România. La un moment dat, eu eram pe scenă și cântam și l-am văzut pe fostul meu iubit cum a venit o fată lângă el și l-a luat în brațe.M-am uitat la ea și i-am zis: Mă, e al meu! S-a uitat fata la mine și și-a dat părul pe spate și a plecat.

Iubitul meu de atunci s-a speriat, m-a întrebat de ce am reacționat așa, dar i-am explicat că nu trebuia să se întâmple asta dacă eram împreună”, a spus Bella Santiago.

Bella Santioago, detalii neștiute din viața sa sentimentală
Bella Santioago, detalii neștiute din viața sa sentimentală[Sursa foto: Captură YouTube]

Bella Santiago, despre greșelile pe care le face: „Sunt naivă”

Bella Santiago a mărturisit că acordă foarte multă încredere în oameni, lucru care nu ar fi tocmai bun. Conform spuselor sale, vedeta a fost sfătuită de soțul ei să-și schimbe atitudinea.

Citeste si: Bella Santiago, noi declarații după ce s-a clasat pe locul trei și a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nu sunt tristă! Eu am intrat târziu în concurs”

Bella Santioago, detalii neștiute din viața sa sentimentală
Bella Santiago[Sursa foto: Instagram]

„Sunt naivă, oamenii îmi câștigă repede încrederea. Eu le acord foarte repede încrederea mea, iar acesta este un defect. Soțul meu mă învață mereu că nu e bine să fiu așa, că mai bine ar trebui să fiu mai deșteaptă”, a mai spus Bella Santiago.