Stiri mondene

Bară la Bară | Vlăduța Lupău, răspunsuri categorice pentru Mihai Hînda: „Ai putea să te muți la București?”. Răspunsul dat de artistă

Bară la Bară | Vlăduța Lupău
Bară la Bară | Vlăduța Lupău [Sursa foto: Facebook]
Vlăduța Lupău a fost invitata lui Mihai Hînda în emisiunea „Bară la Bară”, ediția de luni. Ce întrebări a primit artista de la moderatorul radio?!

Vlăduța Lupău a fost invitata lui Mihai Hînda în „Bară la Bară”, emisiunea de luni. Artista are o piesă nouă care a ajuns deja pe locul trei în trending și nu se putea să nu treacă și în studio-ul Radio Impuls. 

Bară la Bară | Vlăduța Lupău, răspunsuri categorice pentru Mihai Hînda: „Ai putea să te muți la București?”. Răspunsul dat de artistă
Bară la Bară | Vlăduța Lupău, răspunsuri categorice pentru Mihai Hînda: „Ai putea să te muți la București?”. Răspunsul dat de artistă[Sursa foto: Facebook]

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste de muzică de petercere de la noi din țară. Face un adevărat spectacol cu aparițiile sale la concerte și evenimente prin vocea și prezența sa. 

Citeste si: Vlăduța Lupău, provocare de senzație în platoul Teo Show! Care a fost momentul în care a simțit că intră în pământ de rușine "A fost unul dintre cele mai groaznice momente ale mele"

Vlăduța Lupău, răspunsuri sincere pentru Mihai Hînda: „Nu m-aș muta în București”

Invitată în cadrul emisiunii „Bară la Bară”, Vlăduța Lupău a adus vorba despre traficul din București, moment în care Mihai Hînda a întrebat-o dacă s-ar putea muta definitiv în București, răspunsul ei fiind unul categoric. 

Mihai Hînda: Tu ai putea să îmbrățișezi acest oraș și să te duci ocazional în Cluj?
Vlăuța Lupău: Vrei să-ți spun adevărul?! Nu. Dar acum poate mulți care ascultă din București s-au supărat pe mine. Dacă mă întrebi pe mine, doar astăzi, mi se pare că am pierdut jumătate de zi în mașină, ceea ce e crunt. Da, eu stau în mașină foarte mult, în weekend-uri mai ales, dar stau cu rost, nu așa fără rost că stau în traficul din capitală.

Întregul moment cu Vlăduța Lupău din „Bară la Bară” poate fi urmărit și mai jos.