Stiri

Bară la Bară: Elevi din Oradea prinși în timp ce făceau mici pe grătar în clasă. Directorul școlii: „A fost o chestiune tipică adolescenților”. Audio

Bară la Bară: Elevi din Oradea prinși în timp ce făceau mici pe grătar în clasă. Directorul școlii: „A fost o chestiune tipică adolescenților”. Audio
Un video cu mai mulți elevi ai unui colegiu din Oradea care făceau mici în clasă a devenit viral.

Elevii unei clase din colegiul Economic „Partenie Cosma” s-au gândit la o activitate ieșită din comun. Mai mulți băieți au adus în sala de clasă un grptar electric pe care au pus mici la prăjit. Întreaga întâmplare a fost filmată și postată pe Tik Tok.

Directorul școlii, prima reacție după ce a văzut imaginile în care elevii făceau mici în clasă 

Conducerea școlii a declanșat o anchetă după apariția imaginilor controversate în care elevii fac mici în clasă, iar directorul colegilor a revenit și cu o declarație în acest sens.

Potrivit directorului școlii, elevii nu au avut aprobarea profesorului pentru a face grătar în clasă. 

„S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenților, care vor să impresioneze pe anumite rețele de socializare și au adus un grill la școală”, a declarat directorul.

De asemenea, directorul a mai adăugat că întreaga întâmplare s-a petrecut într-o clasă de XI-a, specializarea Turism și Alimentație Publică, într-o perioadă în care fiecare clasă avea de promovat specializările școlii. 

„Am avut o săptămână de promovare a specializărilor școlii, cu un târg al specializărilor și vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la școală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill la școală și cartofi prăjiți de-acasă”, a declarat directorul școlii. 

Despre această faptă năstrușnică a elevilor de clasa a a XI-a a vorbit și Mihai Hînda în „Bară la Bară. Dacă nu ai fost pe frecvență, poți asculta momentul chiar aici.