Stiri

AUDIO Dimineaţa Nebună. Andra este în culmea fericirii! Piesa ”Jumătatea Mea Mai Bună” a câștigat titlul de „HITUL VERII 2021”

Andra este în culmea fericirii! Piesa ”Jumătatea Mea Mai Bună” a câștigat titlul de „HITUL VERII 2021”
Andra este în culmea fericirii! Piesa ”Jumătatea Mea Mai Bună” a câștigat titlul de „HITUL VERII 2021” [Sursa foto: Captură YouTube]
Piesa ”Jumătatea mea mai bună” a fost numită hitul verii 2021. Andra o oferit primele declarații despre colaborarea cu 3 Sud Est! Uite ce a spus artista!

Andra și 3 Sud Est au colaborat pentru pentru prima dată și au lansat piesa ”Jumătatea Mea Mai Bună”! Lansarea melodiei lor a avut loc vineri, pe data de 19 martie 2021. Compusă de Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, "Jumătatea Mea Mai Bună" este precum o declarație de dragoste. În ceea ce privește videoclipul, acesta este regizat de Bogdan Păun. În prezent, "Jumătatea Mea Mai Bună" a reușit să strângă aproximativ 44 de milioane de vizualizări.

Recent, Andra și-a anunțat fanii din mediul online că piesa “Jumătatea mea mai bună” a fost numită hitul verii 2021. Mai mult, frumoasa artistă a făcut și priemele declarații referitoare la colaborarea cu 3 Sud Est. 

Despre acest subiect au vorbit şi matinalii Mişu şi Cosmin în emisiunea „Dimineața Nebună”. 

Andra este în culmea fericirii! Piesa ”Jumătatea Mea Mai Bună” a câștigat titlul de „HITUL VERII 2021”
Andra este în culmea fericirii! Piesa ”Jumătatea Mea Mai Bună” a câștigat titlul de „HITUL VERII 2021”[Sursa foto: Instagram]

”Voiam să vă spun că sunt foarte fericită, am aflat care a fost hitul verii, „Jumătatea mea mai bună” cu  3 Sud Est. Mulţumim că ne-aţi ascultat muzica şi aţi făcut această colaborare şi mai frumoasă. Oricum era o colaborare foarte frumoasă, asta pentru că am descoperit nişte oameni extraordinari, ştiam că sunt nişte oameni minunaţi, dar mi-am făcut nişte prieteni adevăraţi. Aşadar băieţi vă mulţumesc din suflet pentru această colaborare şi oamenilor care au fost curioşi de muzica noastră”, a spus Andra.

Videoclip: 3 Sud Est și Andra- Jumătatea mea mai bună