Stiri

AUDIO. Creti știrea dimineții la Dimineața Nebună! Stefanos Tsitsipas, acuzat că își ia prea multe pauze de toaletă în timpul meciurilor de tenis

Creti știrea dimineții la Dimineața Nebună! Stefanos Tsitsipas, acuzat că își ia prea multe pauze de toaletă în timpul meciurilor de tenis
Creti știrea dimineții la Dimineața Nebună! Stefanos Tsitsipas, acuzat că își ia prea multe pauze de toaletă în timpul meciurilor de tenis [Sursa foto: Facebook]
Stefanos Tsitsipas, unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume, a provocat schimbarea regulamentului la ATP după ce și-a luat prea multe pauze.

Stefanos Tsitsipas, jucătorul numărul trei în lume la tenis, a stârnit o adevărată controversă după ce, în timpul meciului cu Andy Murray, de la US Open a cerut mai multe pauze medicale și a stat mai mult timp la toaletă. 

ATP s-a sesizat și ar vrea să schimbe regulamentul, astfel încât jucătorii să nu mai poată cere pauze pentru mers la toaletă în momente cruciale ale meciurilor.

Aceste schimbări ar urma să se facă începând cu  1 ianuarie 2022.

Adversarul său, Andy Murray, consternat de comportamentul lui Stefanos Tsitsipas 

La conferința de presă care a avut loc după meci, Andy Murray s-a declarat cu adevărat deranjat de comportamentul adversarului său și a precizat că Tsitsipas  a profitat de regulament și a tras de timp, în încercarea de a-l scoate din ritm.

„Nu voiam să vin la conferința de presă. Aș fi preferat să spun lucruri pozitive despre al treilea jucător al lumii, dar el a abuzat de toate aceste reguli care permit ruperea ritmului. Nu a lua aceste pauze din întâmplare. Știe ce a făcut, mi-am pierdut tot respectul pentru el”, a acuzat britanicul.

„Constatarea zilei: Lui Stefanos Tsitsipas îi ia de două ori mai mult să meargă la baie decât îi ia lui Jeff Bezos să zboare în spațiu. Interesant”, a scris Murray ulterior, pe rețelele de socializare.

Despre acest subiect au vorbit în această dimineață și matinalii Cosmin și Mișu la „Dimineața Nebună”. Iată mai jos întregul moment.