Lansări muzicale

AUDIO: Ana Gaitanovici, semifinalistă la Eurovision România 2022 cu piesa „Ana": „Este o invitație la dezlegarea propriei frumuseți și a propriilor forțe”

AUDIO: Ana Gaitanovici, semifinalistă la Eurovision România 2022 cu piesa Ana
AUDIO: Ana Gaitanovici, semifinalistă la Eurovision România 2022 cu piesa Ana [Sursa foto: Captură YouTube]
Dora Gaitanovici prezintă noul single, intituat „Ana”, melodie participantă în cadrul Selecției Naționale a concursului Eurovision România 2022. Ascultă piesa aici!

Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu, au decis ca 46 de melodii să intre în Selecţia Naţională Eurovision 2022. Printre artiștii care interpretează piesele se numără și Dora Gaitanovici. Compoziția muzicală și versurile piesei „Ana" sunt semnate de Dora Gaitanovici, iar pe partea de producție, artista a lucrat cu Codruț Bulfan și Andrei Dragu. 

AUDIO: Ana Gaitanovici, semifinalistă la Eurovision România 2022 cu piesa Ana
AUDIO: Ana Gaitanovici, semifinalistă la Eurovision România 2022 cu piesa Ana[Sursa foto: Captură YouTube]

„"Ana" este desprinsă, fără discuție, din mitul universal al creației, apărut la noi sub forma legendei mesterului Manole.

Dar piesa mea vrea mai mult decât atât, este despre stropul de Ană care există în fiecare individ, despre faptul că de multe ori ne subapreciem propriile forțe și ajungem să depindem de altii, până când ne simțim cumva zidiți, înconjurați de ziduri construite în jur, și atunci trebuie să le spargem cumva, să le dărâmăm, nicidecum să ne lăsăm captivi. Este o invitație la dezlegarea propriei frumuseți și a propriilor forțe: "doar la mine-i cheia dorului", dorul fiind cea mai mare forță din univers (în rând cu cele patru forțe fundamentale)”, a spus Ana Gaitanovici.

Audio: Dora Gaitanovici- Ana

Dă-i clik AICI pentru a vedea lista completă a a artiștilor calificați în semifinala Selecției Naționale!