Stiri mondene

"Are trauma Titanicului!” Leonardo DiCaprio, critici aspre dupa s-ar fi cuplat cu un model de 19 ani

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio, criticat dur după ce a fost surprins cu o tânără de 19 ani  [Sursa foto: Captura Video]
Leonardo DiCaprio, criticat dur după ce s-a aflat că s-ar întâlni cu o tânără de 19 ani.

Leonardo DiCaprio este cunoscut în showbiz pentru relațiile cu femei mult mai tinere decât el. Actorul de 48 de ani a fost surprins recent alături de un model de doar 19 ani, iar reacțiile negative nu au încetat să apară.

Citește și: Cansu Dere, actrița principală din serialul ”Infidelul”, disparută în urma cutremurului din Turcia? Presa internațională, împânzită de zvonuri

Printre cei care l-au criticat în mod public pentru relațiile lui amoroase a fost chiar comedianta de origine canadiană Katherine Ryan.

Ryan a numit tiparele de întâlniri ale actorului în vârstă de 48 de ani drept „înfricoșătoare”, în timp ce vorbea despre el că se întâlnește doar cu femei sub 25 de ani.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio, critici aspre dupa si-a facut iubita de 19 ani[Sursa foto: Twitter ]

Celebrul actor a apărut pentru prima dată în atenția internauților în privința regulii sale bizare privind întâlnirile, după ce s-a despărțit de Camila Morrone vara trecută, la doar câteva luni după ce aceasta a împlinit 25 de ani.

Pe pagina ei de Twitter, Ryan a împărtășit un mesaj pe care scria: „Nu sunt suficienți oameni care vorbesc despre Leonardo DiCaprio, care are aproape 50 de ani – și „se apropie” de o adolescentă de 19 ani”.

Citește și: Ce a apărut pe pagina de Instagram a actriței Cansu Dere după ce presa internațională a lansat zvonul că a dispărut în urma cutremurului din Turcia

În secțiunea de comentarii, autoarea Caitlin Moran a răspuns: „Are trauma Titanicului! Se întâlnește cu femei de parcă ar avea încă vârsta pe care o avea când a filmat-o și este ÎNTOTDEAUNA în vacanță pe un iaht”.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio[Sursa foto: Captura Video]

Leonardo DiCaprio nu ar fi într-o relație cu modelul de 19 ani

O sursă care se presupune că este apropiată de celebrul actor a declarat pentru TMZ că nu se întâlnește serios cu nimeni în acest moment.

Cât despre Polani, modelul cu care a fost surprins, aceeași sursă susține că ea și Leo au fost pur și simplu așezați unul lângă celălalt la o petrecere de lansare a unui album, fiind o coincidență.

„Sursa noastră explică clar”, notează tabloidul, „doar pentru că Leo ar putea vorbi sau stă cu o fată nu înseamnă că se întâlnește cu ea”.