Stiri

Apple a lansat o serie de produse şi servicii noi! MacBook air și MacBook Pro au fost prezentate la Worldwide Developers Conference

Apple a lansat o serie de produse şi servicii noi! MacBook air și MacBook Pro au fost prezentate
Apple a lansat o serie de produse şi servicii noi [Sursa foto: PixaBay]
Apple a făcut o serie de lansări și actualizări la evenimentul anul Worldwide Developers Conference.

Apple a lansat o serie de produse noi, printre care și MacBook air și MacBook Pro pe care le-a prezentat la Worldwide Developers Conference, al doilea mare eveniment anual al Apple.

În cadrul aceluiași eveniment important, Apple a prezentat un nou tablou de bord pentru maşini care va fi inclus pe mașini de la Ford sau Jaguar. Tot din seria lansărilor fac parte și actualizările de software pentru iPhone, dar și un serviciu de tip „cumpără acum, plătește mai târziu

mai târziu , scrie Aleph News

Sistemul de operare de pe iPhone-uri va avea un aspect nou, vine cu noi widgeturi, o mai mare personalizare şi o nouă abordare în ceea ce priveşte notificările. Noul iOS va avea actualizări proaspete pentru CarPlay, inclusiv noi indicatoare, iar producătorii auto, inclusiv Ford Motor şi Jaguar Land Rover, vor integra această funcţie în maşinile lor.

Citeste si: Ce functionalităţi aduce iOS 15.4? Anunţul făcut de Apple

Ce este Apple Pay Later

A fost introdus și un serviciu intitullat „Apple pay later” ce va permite ca utilizatorii să plătească folosind Apple Pay acolo unde acesta este acceptat şi să achite în patru tranşe, pe parcursul a şase săptămâni, fără a plăti dobândă sau comisioane. 

Face parte dintr-o serie de noi funcții iPhone, inclusiv abilitatea de a edita mesajele iMessage și o funcție menită să ajute oamenii în relații abuzive. Caracteristicile au fost dezvăluite la WWDC, conferința anuală a dezvoltatorilor companiei.

Serviciile BNPL- care în prezent nu sunt reglementate în Marea Britanie- au fost criticate pentru modul în care sunt utilizate de grupurile cu venituri mici. Apple a lansat, de asemenea, un MacBook air reproiectat şi un MacBook Pro cu noul cip, scrie BBC.

Noul MacBook Air va avea sistem de încărcare Magsafe, mufă pentru căști și este reproiectat în jurul cipului M2.

Prețul lui va începe de la 1.199 dolari și va fi disponibil pe culorile gri, auriu, argintiu şi albastru.

MacBook Pro începe de la 1.299 de dolari. Ambele laptopuri vor fi disponibile luna viitoare.