Stiri mondene

Antonia își face debutul în cinematografie: „A fost un vis ascuns”. Cum a ajuns să joace în filmul de comedie „Haita de acțiune”

Antonia își face debutul în cinematografie
Antonia își face debutul în cinematografie [Sursa foto: Instagram]
Antonia va juca în producția ,,Haita de acțiune”. Cum a ajuns celebra cântăreață să obțină rolul în filmul de comedie?

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Fanii s-au obișnuit să o vadă pe iubita lui Alex Velea pe scenă, acolo unde își încântă publicul cu cele mai frumoase piese. Surpriza vine însă abia acum, și asta pentru că va face parte din distribuția producției ”Haita de acțiune”. Rolul Antoniei în această distribuție va fi cel de polițistă. Recent, Antonia a vorbit despre cum a ajuns să joace în film.

Cântăreața a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să joace într-o peliculă, iar cum i s-a îndeplinit visul.

Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie "Haita de acțiune"
Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie "Haita de acțiune"[Sursa foto: Instagram]

Pentru că este prietenă de mult timp cu Matei Dima, alias BRomania, cel care a regizat filmul Haita de acțiune, vedeta a mărturist că a acceptat să facă parte din proiect, mai ales că se înțelege bine cu Matei. 

Citește și: Antonia, dezamăgită de prieteni! Mesajul dur postat de artistă pe rețelele sociale: „Prieteni până la bani”

„M-am bucurat foarte mult pentru propunere. Dintotdeauna a fost, așa, un vis ascuns, să joc într-un film și deși am mai avut propuneri și în trecut, programul, de cele mai multe ori, nu mi-a permis. Avem super chimie, am mai filmat împreună și pentru mine este esențial să am lângă mine oameni cu care rezonez, cu care pot comunica deschis. În plus, este o onoare pentru mine să fiu alături de atâția oameni talentați', a spus Antonia pentru  Fanatik.ro

Anul acesta, Matei Dima, alias BRomani, a reușit să surprindă multă lume cu filmul „Teambuilding', care este în prezent în cinematografele din țară. 

Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie "Haita de acțiune"
Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie "Haita de acțiune"[Sursa foto: Instagram]

Antonia a dat din casă câteva detalii despre personajul ei

Filmările sunt în plină desfășurare, iar pe contul oficial de Instagram al producției au apărut deja primele imagini cu Antonia, ba chiar și un scurt video. Cântăreața joacă rolul unei polițiste puse pe fapte mari. Alături de ea, tot în rol de polițiști, apar și Matei Dima și Vlad Brumaru.

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea: „Te iubesc din ce în ce mai mult”

În film mă cheamă Oli și sunt o polițită mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”,   spune  Antonia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @haitadeactiune

Producția este o satiră polițistă văzută prin ochii unul polițist de etnie rromă în prima lui zi de muncă. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă. Vinovatul?! Colegul lui (Matei Dima)care îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă HAITA DE ACȚIUNE.