Stiri mondene

Antonia, dezvăluiri picante din intimitatea ei cu Alex Velea. Mulți nu se așteptau la așa ceva

Antonia, dezvăluiri picante din intimitatea ei cu Alex Velea. Mulți nu se așteptau la așa ceva
Lipsită de inhibiții, Antonia a răspuns la cele mai incomode și intime întrebări din viața ei de cuplu și nu numai. Dezvăluirile spumoase despre momentele pasionale din dormitor.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece, iar asta se poate observa cu ochiul liber din declarațiile de dragoste pe care și le fac, dar mai ales, din imaginile siropoase pe care le postează pe rețelele sociale. Antonia a răspuns la una dintre cele mai picante întrebări care i s-au pus vreodată.

Fără rețineri, artista a vorbit despre partidele de amor cu partenerul ei de viață.

„Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva.

Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”,
a recunoscut Antonia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

În continuare, Antonia a povestit deschis și despre modul în care îi place să facă dragoste, spunând că poziția ei preferată este deasupra.

Citește și: Antonia își face debutul în cinematografie: „A fost un vis ascuns”. Cum a ajuns să joace în filmul de comedie „Haita de acțiune”

„Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mai adăugat cântăreața.

Antonia, despre prima aventură amoroasă

La fel de transparentă, Antonia  a vorbit și despre prima sa experiență amoroasă. Vedeta a mărturisit că aceasta nu a fost deloc așa cum se aștepta și a încadrat-o la categoria eșecuri.

Citește și: Antonia, despre criticile primite de-a lungul timpului. Artista nu a mai suportat comentariile răutăcioase la adresa ei și a răbufnit: ”Mulți au râs de mine”

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui”,  a mai spus Antonia.