Stiri mondene

Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut: „ Ai o mică obsesie! Ești toxică! Te rog, fă-te bine!”

Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut
Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut [Sursa foto: Facebook]
Antonia nu a mai rezistat și a avut un moment de răbufnire în mediul online. Cu ce probleme se confruntă artista?!

Antonia nu mai are nevoie de nicio prezentare, asta deoarece este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Prin talentul, dar și frumusețea ei, cântăreața se bucură de o comunitate numerosă în mediul online, dar și de cârcotași.

Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut
Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut[Sursa foto: Facebook]

Pentru că este activă pe rețelele sociale, vedeta a observat un detaliu neașteptat. În urmă cu câteva momente, Antonia a văzut că o cunoștință din trecut o blochează și o deblochează constant.

Fiind revoltată de modul copilăresc, iubita lui Alex Velea a ținut să-i transmită un mesaj.

Citeste si: Antonia, noi dezvăluiri despre relația cu Alex Velea! Ce i-a atras atenția artistei: „E combinația perfectă între noi”

„E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant. Fato, am plecat din Vegas de ani de zile… Ești toxică! Te rog, fă-te bine!”, a postat Antonia pe pagina ei de Instagram.

Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut
Antonia a răbufnit pe rețelele sociale! Artista, mesaj dur pentru o cunoștină din trecut[Sursa foto: Facebook]

Antonia, mesaj dur celor care îi amenință familia în mediul online

Nu este pentru prima dată când artista se confruntă cu astfel de situații. De-a lungul anilor, Antonia a primit tot felul de mesaje prin care este jignită de unii internauți. Ceea ce a deranjat-o cel mai mult pe artistă este faptul că și familia sa a fost jignită.

Deși a declarat că este obișuită cu reacțiile negative, iubita lui Alex Velea nu poate trece peste mesajele referitoare la familia sa. 

Citeste si: Antonia a recunoscut! Cine face cei mai mulți bani în familia Velea: „Eu produc foarte bine pe partea de imagine”

„Am învățat că orice postez, orice dansez, orice orice, nu fac bine (…) Mă faceți în toate felurile, ok, accept, dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, mi se pare că sunteți bolnavi, băi dar sunteți bolnavi la cap, nu ai cum să faci așa ceva, nu ai cum. Urmează să postez niște mesaje și vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. (…) Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, a scris Antonia pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.