Stiri mondene

Andreea Ibacka, noi dezvăluiri despre rolul de mamă! Cum se descurcă actrița, după ce a devenit mamă a doua oară?!: „Nopți nedormite consecutiv”

Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă
Andreea Ibacka [Sursa foto: Facebook]
Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă și schimbările care au apărut în viața ei. Uite ce dezvăluiri a făcut actrița!

Andreea Ibacka se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Îndrăgita actriță a devenit mămică pentru a doua oară în luna octombrie, anul trecut, aducând pe lume un băiețel. Soția lui Cabral mai are o fetiță, pe Namiko, care este extrem de fericită că mai are un frățior. Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă, dar și despre schimbările care au apărut în viața ei după cel de-al doilea copil. 

Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă
Andreea Ibacka și fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Primele declarații ale Andreei Ibacka după ce a născut a doua oară! Cum se simte soția lui Cabral: ”Am fost efectiv copleșită de...”

„În mod absolut comun, mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală. Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți. Primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică. Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om. În care ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el. Dar până una alta avem un drum de parcurs. Împreună. Cu foarte bune și câteva greutăți., a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă
Andreea Ibacka[Sursa foto: Facebook]

Andreea Ibacka, mamă pentru a doua oară

În continuare, Andreea Ibacka  a mărturisit că a învățat să se bucure mai mult de momentele cu fiul său, indiferent de situație. Deși doarme foarte puțin, actrița nu își pierde niciodată răbdarea. 

Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre rolul de mamă
Andreea Ibacka[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andreea și Cabral Ibacka au împlinit zece ani de la căsătorie

„Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint. Nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și da mega terorist cu somnul meu.E la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi). Așa că până să-mi trântească și el un „asta e treaba mea, mama!' Mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui. Până atunci pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa „, a mai spus soția lui Cabral Ibacka.