Stiri mondene

Andreea Ibacka, despre creșterea celor doi copii! Cum se descurcă actrița: „De trei luni nu dormim”

Andreea Ibacka, deszvăluiri inedite despre creșterea celor doi copii
Andreea Ibacka, deszvăluiri inedite despre creșterea celor doi copii [Sursa foto: Facebook]
Andreea Ibacka a vorbit despre creșterea copiilor. Uite ce dezvăluiri a făcut soția lui Cabral!

Pentru Cabral și Andreea Ibacka e o perioadă foarte frumoasă, asta deoarece frumoasa actriță și prezentatorul TV au devenit părinți pentru a doua oară, în urmă cu trei luni jumătate. Din acel moment, Cabral și Andreea Ibacka au grijă în permanență de copiii lor, Namiko și Tiago.

Andreea Ibacka, deszvăluiri inedite despre creșterea celor doi copii
Andreea Ibacka, deszvăluiri inedite despre creșterea celor doi copii[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unei emisiuni de televiziune, soția lui Cabral le-a dezvăluit telespectatorilor cum se descurcă cu creșterea celor doi copii.

Vedeta a susținut că viața de părinte nu este una ușoară și că nu reușește să doarmă nopțile deoarece băiețelul ei are colici.

Citeste si: Andreea Ibacka a împlinit 36 de ani! Cabral i-a făcut soției sale cea mai frumoasă, dar și amuzantă declarație de dragoste

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor.

Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei”
, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka, deszvăluiri inedite despre creșterea celor doi copii
Andreea Ibacka, deszvăluiri inedite despre creșterea celor doi copii[Sursa foto: Facebook]

Primele declarații ale Andreei Ibacka după ce a născut a doua oară

În urmă cu trei luni jumătate, Andreea Ibacka adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10. Pentru că nu a uitat de fanii săi, chiar de pe patul de spital, îndrăgita actriță a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis gânduri bune. 

Citeste si: Primele reacții ale lui Cabral după ce a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată

„Dragilor, nici nu știu cum să încep… Poate recunoscând că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine.  Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple, pentru că prima oară, în 41 de săptămâni, n-a fost să fie. M-a adus soțul, acum sunt singură în maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși a spus soția lui Crabral.

 Citește continuarea aici!