Stiri mondene

Andreea Esca, pe cai mari în afaceri ! Deja i-au intrat în cont 200 de mii de euro din noul business

Andreea Esca a dat o noua lovitura in afaceri!
Andreea Esca a incasat 200 de mii de euro din noua afacere
Andreea Esca nu este doar om de telviziune si si un om de afaceri cu mirosul fin cand este vorba de o noua oportunitate pentru a face bani.

Este deja o legenda in lumea televiziunii si chiar a lansat si celebrul mit cu "salariul Andreei Esca", insa prezentatoarea TV este de neoprit si pe planul afacerilor. Dupa ce a cumparat si a pus pe picioare un complex in zona Porumbacu de Sus avand specific traditional, Andreea Esca a trecut acum la nivelul urmator. Pe langa faptul ca este si un talentat organizator de evenimente si onoreaza cu placere marile petreceri din lumea buna a Bucurestilor si nu numai, Andreea Esca s-a hotarat sa organizeze si calatorii pe celebru vas de croaziera Celebrity Edge si daca cineva se asteapta ca biletul sa fie unul accesibil,

iata ca acest lucru este aproape imposibil deoarece totusi se adreseaza unei anumite categorii de oameni, pretul fiind in jur de 3 000 de euro de persoana.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum cei doi copii ai Luciei Bubulac și ai lui Catalin Crișan: "Mă bucur extrem de mult că fac ce își doresc"

Andreea Esca a pus pe picioare o noua afacere
Andreea Esca a vandut 70 de bilete pe un celebru vas de croaziera[Sursa foto: Instagram]

Andreea Esca a pus pe picioare o noua afacere

Mai mult, se pare ca Andreea Esca are afacerile in sange deoarece pana acum ar fi vandut nu mai putin de 70 de bilete pentru aceasta croaziera unde participantii vor fi tratati regeste si unde vor avea parte de multe surprize. Potrivit publicatiei cancan.ro, calatoria va avea loc intre 23 si 30 septembrie. Călătoria include opriri în Spania, Franţa şi Italia (în orașele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma). 

Citește și: Primele declarații ale lui Alin Oprea despre nunta faraonică: Cățelul Hugo a adus verighetele, iar Gheorghe Turda a ieșit din spital pe semnatura sa cânte la nunta lui

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei.

Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a spus vedeta pentru Pagina de Media.

Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram si-au consolidat afaceri in domeniul imobiliar

 

Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram au mai multe afaceri in domeniul imobiliare pe langa turism. Cei doi inchiriaza mai multe proprietati in Cluj unde se pare ca pun pe picioare si un hotel de lux. In Bucuresti, Andreea Esca detine mai multe vile in valoare de sute de mii de euro in timp ce sotul ei are o afacere cu cosmetice care merge ca pe roate, magazinele sale fiind prezente in toate mall-urile din Capitala si nu numai.