Stiri mondene

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Artista a publicat prima imagine cu burtica de gravidă: „A doua minune din viața mea”

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară.
Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. [Sursa foto: Instagram]
Andreea Antonescu este în culmea fericirii. Artista și-a anunțat fanii din mediul online că este însărcinată. Iată cum a făcut anunțul vedeta!

Andreea Antonescu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, și-a luat prin surprindere fanii cu o veste neașteptată. Mai precis, vedeta este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist. Recent, Andreea Antonescu a postat o imagine pe rețelele sociale, în care i se vede burtica în toată splendoarea. 

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu.

Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!',  este mesajul scris de Andreea Antonescu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei! Cu cine se iubește acum artista?!: „Consider că e tot ce trebuie”

Imediat dupa anunțul făcut de artistă, vestea a împărtășit-o și iubitul ei, într-un story pe Instagram, alături de mesajul: „ Te ❤'.

Victor Vrînceanu
Victor Vrînceanu[Sursa foto: Captură TV]

Ce diferență de vârstă este între Andreea Antonescu și iubitul său, Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu   va împlini în mai puțini de o lună frumoasa vârstă de 40 de ani. Iubitul vedetei, Victor Vrînceanu, este ceva mai tânăr. Cunoscutul jurnalist  a împlinit în luna iulie 34 de ani, așadar diferența de vârstă dintre cei doi iubiți este de aproximativ șase ani.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară
Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram]

Ce spunea Andreea Antonescu despre viața ei sentimentală

În urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu a dat câteva detalii despre viața sa sentimentală.

Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri incredibile despre începutul carierei sale muzicale: „Tata m-ar fi văzut o ingineră de succes”

”Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație”, a detaliat Andreea Antonescu.