Stiri mondene

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de căsătorie! Artista, mesaj emoționant cu ocazia aniversării: „Au trecut foarte repede anii”

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de la nuntă
Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de la nuntă [Sursa foto: Facebook]
23 august este o zi importantă în familia Măruță. Andra și soțul ei, Cătălin, au aniversat 14 ani de când au făcut nunta.

Andra și Cătălin Măruță sunt făcuți unul pentru celălalt, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au demonstrat asta de-a lungul timpului, iubindu-se la fel ca în prima zi în care s-au cunoscut. 

Citeste si: Andra, mai romantică decât te așteptai! Artista i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Poate veni orice furtună”

Dublu eveniment în familia Măruță pe 23 august 

Ieri, pe data de 23 august, în familia Măruță a fost dublă sărbătoare. Soția prezentatorului TV și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cei doi au aniversat și 14 ani de căsnicie. În urmă cu câteva momente, prin intermediul unui mesaj video, artista a ținut să le muțumească fanilor din mediul online pentru toate mesajele primite.  

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de căsătorie
Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de căsătorie[Sursa foto: Facebook]

„Tortul ăsta este pentru voi, vreau să-l împart cu cei care mi-ați scris pe Instagram,Facebook și Tik Tok mesaje de „La mulți ani”.

Vă mulțumesc foarte mult. Este o zi specială pentru mine, asta pentru că este ziua mea de naștere și împlinesc și 14 ani de când ne-am căsătorit la Târgu-Jiu. Au trecut foarte repede anii aștea și am muncit foarte mult, am făcut foarte multe proiecte, dar cele mai importante proiecte de suflet și din viața noastră sunt David și Eva. Vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase pe care din suflet ni le-ați trimis. Mulțumim mult de tot”,
este mesajul transmis de Andra.

Ce decizie au luat Andra și Cătălin Măruță după 14 ani de căsnicie

Andra a dezvăluit recent că anul acesta ea și soțul ei vor avea parte de o ceremonie specială pentru a-și reînnoi jurămintele. Sărbătorita zilei de ieri, 23 august, și tatăl copiilor săi s-au căsătorit civil în data de 10 august 2008, la București. Pe 23 august, în același an, au făcut cununia religioasă la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. 

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de la nuntă
Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de la nuntă[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță! Cum se înţeleg cei doi, de fapt: „Ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine”

În cadrul unui interviu,  soția lui Cătălin Măruță a dezvăluit că evenimentul se va desfășura într-un loc cu totul special pentru povestea lor de iubire, și anume la Veneția. Acolo s-a întâmplat și cererea în căsătorie. Artista spune că soțul ei este un bărbat romantic și că, de fapt, a cerut-o de soție, de mai multe ori. De fiecare dată, ea a răspuns cu ”DA”. Andra a ținut să menționeze că își dorește o reînnoire a jurămintelor ca-n filme, la care să participe neaparat și cei doi copii ai lor: Eva și David. 

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de la nuntă
Andra și Cătălin Măruță au împlinit 14 ani de la nuntă[Sursa foto: Facebook]

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: Ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „DA” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori”. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a spus Andra, în cadrul unui post de radio.