Stiri mondene

Andra, afectată de războiul de la granițele României: „Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie, decât ceea ce am văzut în Ucraina”

Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României
Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României [Sursa foto: Facebook]
Andra a vorbit deschis despre situația grea din Ucraina, fiind îngrijorată ca nu cumva situația să escaladeze și mai mult decât atât.

Andra se află printre vedetele afectate de ce se întâmplă la granițele României! În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că îi este foarte greu să vadă ceea ce se petrece în Ucraina. Mai mult decât atât, soția lui Cătălin Măruță a dezvăluit că ar prefera încă doi ani de pandemie, decât un război cum e cel din țara vecină.

Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României
Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României[Sursa foto: Facebook]

Gândurile vedetei se datorează și faptului că aceasta este mamă a doi copii, Eva și David, în condiţiile în care cel puţin 27 de copii au murit în conflictul armat din Ucraina, iar sute sunt în

pericol de a muri de foame şi de sete. 

Citeste si: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru educația Evei şi a lui David. Amandoi învață la o școală privată

„Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul.

Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”
,  a declarat Andra.

Sursa FOTO: Inquam 

Ucraina trăiește zilele acestea zile cumplite. Oficialii din Ucraina nu reușesc să ajungă la o înțelegere cu oficialii ruși și armata încă bombardează orașele importante ale Ucrainei. Președintele Zelenski le transmite în continuare cetățenilor săi că trebuie să lupte pentru a-și apăra țara și spune că nu are de gând să se lase pradă rușilor. Mai multe companii printre care și Spotify, Netflix, Tik Tok și Meta, au ales să-și suspende activitatea în Rusia, ca urmare a situației grave din Ucraina.

Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României: „Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie, decât ceea ce am văzut în Ucraina”
Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României: „Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie, decât ceea ce am văzut în Ucraina”[Sursa foto: Inquam]

Între timp, sute de mii de mame și-au luat copiii în brațe și au fugit din calea războiului. Un copil de 11 ani a mers singur în Slovacia doar cu un rucsac în spate și cu un număr de telefon scris pe mână. Citește întreaga poveste aici

Andra, despre expunerea copiiilor ei în mediul online

David și Eva au cunoscut celebritatea de la vârste fragede, moștenind charisma și talentul părinților. Pentru că sunt expuși zilnic la fel de fel de pericole în mediul online,  Andra și Cătălin Măruță  i-au învăţat cum să facă faţă unor situaţii neplăcute.

Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României
Andra, afectată de ce se întâmplă la granițele României[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andra, dezvăluiri inedite din relația de cuplu! Artista și soțul ei, Cătălin Măruță, aniversează 14 ani de căsnicie: „Ne reîndrăgostim unul de celălalt constant”

„Până acum am reuşit să îi protejăm, da, pentru că am stat lângă ei când au descoperit ecranele, tehnologia. Le-am arătat ce au voie să facă, să joace anumite jocuri educative, de exemplu, sau să îşi sune bunicii. 

Citește continuarea aici!