Lansări muzicale

Andra a lansat colindul „Ninge anul ăsta de Crăciun”. Toată familia artistei apare în clip

Andra pregătește lansarea unui colind: „Ninge anul ăsta de Crăciun”. Toată familia artistei apare în clip
Andra pregătește lansarea colindului „Ninge anul ăsta de Crăciun” [Sursa foto: Instagram]
Andra și-a surprins în urmă cu câteva zile fanii cu primele imagini din clipul colindului în care apar toți membrii familiei. Iată videoclipul

Update, 2 decembrie: Andra a lansat videoclipul piesei „Ninge anul ăsta de Crăciun”. 

Articolul inițial: 

Andra ne suprinde și anul acesta cu o melodie de Crăciun care cu siguranță va ajunge imediat la inimile publicului. Artista a anunțat pe Instagram că va lansa curând o nouă melodie și chiar a și cântat o scurtă parte din refren.

„Să vă cânt un pic din colindul acesta de Crăciun pe care îl voi lansa zilele următoare”, a spus Andra, înainte de a interpreta refrenul piesei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Între timp, au apărut și primele imagini de la clipul pe care Andra l-a filmat pentru piesă. În videoclipul melodiei apare artista alături de soțul ei și cei doi copii, David și Eva, dar și întreaga familie: mama, tatăl, dar și frații Andrei alături de copiii lor. Atmosfera din clip pare a fi desprinsă fix din zilele de Crăciun, atunci când întreaga familie se adună la masa de Crăciun, deapănă amintiri și se bucură de timpul petrecut împreună.

Citește și: Andra va urca pe scena din Piaţa Constituţiei, în prima zi de concerte organizate la Târgul de Crăciun 2022

Cum au reacționat fanii după ce au auzit refrenul piesei „Ninge anul ăsta de Crăciun”

Andra suprinde mereu cu melodiile pe care le lansează, așa că primele reacții referitoare la piesa de Crăciun nu aveau cum să fie altfel decât foarte bune. Melodia se va lansa pe 2 decembrie, iar fanii sunt deja nerăbdători să o audă. 

Andra pregătește lansarea unui colind: „Ninge anul ăsta de Crăciun”. Toată familia artistei apare în clip
Andra pregătește lansarea colindului: „Ninge anul ăsta de Crăciun” [Sursa foto: Instagram]

„Și clar trebuia sa filmezi unde chiar ninge, undeva la Munte”, „ O sa fie nebunie daca prevestește ninsoarea de Craciun. Abia astept sa il ascult pe repeat! ”, „mâine te vad și nu mai pot de bucurie ,abia aștept”, „Abia asteptam sa ne incanti cu vocea ta minunata ca tine”, au fost câteva dintre comentariile scrise de fani la clipul pe care Andra l-a postat în mediul online.