Stiri mondene

Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale! Cum se menține în formă artista?!: „Am simțit că trebuie să fac lucrul ăsta”

Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale
Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale [Sursa foto: Captură YouTube]
Andra a vorbit deschis despre stilul ei de viață și cum se menține în formă. Uite care sunt secretele siluetei sale!

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și admirate artiste din România. Pe lângă talentul său incontestabil, vedeta se mândrăște și cu cei doi copii ai săi, Eva și David, cu care postează aproape zilnic imagini pe rețelele sociale. Deși a trecut de două nașteri, Andra se menține în formă, însă nu este pe deplin mulțumită de silueta sa, motiv pentru care a decis să facă o schimbare în ceea ce privește stilul ei de viață, așa că a reușit să slăbească.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, soția lui Cătălin Măruță le-a dezvăluit telespectatorilor secretele siluetei sale.

Citeste si: Andra, probleme pe rețelele sociale! Artista a luat atitudine și a mers la poliție: „Mare atenție.”

  „M-a vizitat una dintre surorile mele exact cu o zi înainte de 1 decembrie și am văzut că ea slăbise vreo 6 sau 7 kilograme, am zis că și eu pot.

Așa că de la 1 decembrie am început dietă, vorba vine dietă că eu nu țin un regim special, practic am injumătățit mâncarea. În pandemie am mâncat foarte mult, cumva am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, îmi permit să mănânc ce vreau eu, când vreau eu.

Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale
Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu mai ardeam caloriile pe care le aveam înainte în concerte pentru că nu au mai fost evenimente și acasă cu copiii ba stăteam la un film și kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme.

S-au tot văzut și la un moment dat am simțit că trebuie să fac lucrul ăsta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”,  a spus Andra.

Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale
Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale[Sursa foto: Instagram]

Andra, ținta fanilor din mediul online: „Arăți ca o mătușică”

Andra a fost pusă la zid de unul dintre fanii săi din mediul online, spunând că ”s-a îngrășat prea tare” și că a ajuns să arate ca o ”mătușică”. 

„O cineva fără importanță a scris: Ți-aș recomanda să mai slăbești”.

Citeste si: Andra are melodii de milioane de vizualizări, dar a rămas același om modest: „Oamenii simt că eu nu joc un rol”

Se pare că acest reproș nu trecut cu vederea, motiv pentru care alte persoane i-au luat apărarea vedetei.

„Nu-nțeleg, cine i-a cerut această recomandare? Unde scrie că trebuie să ai doar 50 de kilograme pentru a putea fi fericit? Cui îi pasă de aceste clișee într-o familie minunată care are alte valori decât cântarul, botoxul, silicoanele și în rest, nimic.   Indiferent câte kilograme are, este o femeie frumoasă, adevărată, talentată care nu și-a câștigat minunata familie și vocea doar pozând și având grijă la cântar. E o soție minunată, o mamă superbă și o cântăreață valoroasă”,   a fost unul dintre comentariile în favoarea artistei.

Citește continuarea aici!