Stiri mondene

Anda Adam, despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Sper să îmi duc misiunea la bun sfârșit”

Anda Adam, despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam, despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Anda Adam a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Uite ce a spus concurenta?!

Anda Adam se află printre concurentele care au acceptat provocarea Kanal D de a participa la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, cea mai tare competiție de modă din România. Cele nouă celebrități trebuie să le demonstreze telespectatorilor și juraților că au gusturi bune în materie de vestimentație. Deși este în lumina reflectoarelor de mulți ani, Anda Adam continuă să aibă emoții. În urmă cu puțin timp, frumoasa artistă a făcut declarații referitoare la proiectul ”Bravo ai stil! Celebrities”.

Concurenta le-a mărturisit fanilor din mediul online că este extrem de fericită că face parte din show-ul de la Kanal D.

Anda Adam, despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam, despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

”Deci, mi se pare foarte tare proiectul ăsta și sunt foarte bucuroasă că fac parte dintr-un proiect atât de superb ca ”Bravo, ai stil!”. Echipa asta și oamenii de aici sunt super talentați, se întâmplă lucruri minunate și pentru mine a fost o provocare și mă bucur că fac parte din ea, sper să îmi duc misiunea la bun sfârșit cu succes, pentru că de-asta sunt aici. Îmi doresc să fac lucruri bune și îmi doresc să văd că pot mai mult. Mă bucur că am oportunitatea asta să încerc tot felul de lucruri în viața asta.(...) Am văzut multe comentarii în care vă contraziceți că am venit cu Evelin să influențez juriul, știu că Ruxi nu a spus asta în sensul rău. Nu prea sunt genul care să apeleze la improvizație. Nu este ușor deloc, să știți că este o emisiune și o competiție unde noi am intrat și este greu de dus. Noi filmăm uneori chiar și 12 ore! Sunt foarte fericită că fac parte din „Bravo, ai stil”și sper să ajung în finală.”, a spus Anda Adam la InstaStory.

Anda Adam, despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Anda Adam, despre proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Anda Adam, moment emoționant la „Bravo, ai stil”, alături de fiica ei

Sâmbătă, 18 septembrie, a avut loc cea de-a doua gală „Bravo, ai stil”, sezonul 7. Anda Adam nu a urcat singură pe scenă, ci însoțită de Evelin, fiica ei. Mai exact, artista și-a prezentat ținuta, dar a și cântat live piesa „It’s my life”, iar Evelin a stat alături de mama ei pe tot parcursul momentului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 🔥 𝐀NDA ADAM 🔥 (@andaadam)