Stiri mondene

Anda Adam a recunoscut la "40 de întrebări cu Denise Rifai" că a fost părăsită de Victor Slav. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: "Un adevăr iese întotdeauna la iveală!"

Anda Adam, invitata la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Anda Adam a vorbit despre despartirea de Victor Slav [Sursa foto: Captură KANAL D]
Anda Adam a dezvaluit in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai" detalii neștiunte despre separarea de Victor Slav.

Celebra cântăreață din Romania a răspuns tirului celor 40 de întrebări puse de moderatoarea emisiunii, Denise Rifai și cu lacrimi în ochi, a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre relația pe care a avut-o cu prezentatorul TV, Victor Slav. Anda Adam nu a ocolit o secunda răspunsul, mai ales că la vremea respectiva când cei doi s-au despărțit au lansat un comunicat de presa comun în care au dorit să păstreze unele detalii despre relație pentru ei.

Erau adorați de public, mai ales că ambii au fost mereu în lumina reflectoarelor, dar drumurile lor s-au despărțit după șase ani.

Citește și: Anda Adam, în lacrimi la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Am fost părăsită, decizia i-a aparținut!"

"40 de intrebari cu Denise Rifai". De ce s-a despartit, de fapt, Anda Adam de Victor Slav

Anda Adam, dezvaluiri la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Ce dezvaluiri a facut Anda Adam la 40 de intrebari cu Denise Rifai despre despartirea de Victor Slav[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre relația cu Victor Slav: "Foarte grea întrebare. Noi nu am vorbit niciodată despre motivul despărțirii reale. Pot doar să vă spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese la iveala. Și am tras concluzia că este cea mai buna decizie pe care o pot lua și anume să nu mai fiu într-o relație cu acest om pentru că aveam și îndoieli și eram și foarte mult timp plecata și lucrurile deja nu se mai întâmplau că într-un cuplu ci că intre doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viață lui separat. Nu am dorit să argumentam pentru că intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare data și cred că a fost un lucru foarte bun.

Citește și: Cum arată și cine este fratele Andei Adam! Vlad Adam locuiește în Australia de peste zece ani

Anda Adam la "40 de întrebări cu Denise Rifai. "Ați fost părăsită sau înșelată?"

Anda Adam: "Părăsită! Decizia i-a aparținut!"

Anda Adam l-a cunoscut pe Victor Slav la un show de dans unde și el concura pe ringul de dans. Anda mărturisea la vremea respectiva despre întâlnirea cu prezentatorul TV că a fost cea mai frumoasa zi: "Îmi place la el tot și mă bucur că exista pe acest pământ și că mă iubește." A urmat o frumoasa poveste de dragoste, păreau un cuplu bine sudat și erau prntre răsfățații presei mondene. Însă, după 6 ani când țoață lumea așteptă nunta, Anda Adam anunță într-un comunicat de presa că s-au despărțit. Atunci au existat voci că Victor și-ar fi dorit o familie și copii, dar ea era concentrata pe cariera. Presa a scris că Anda Adam a suferit enorm, mai ales că Victor Slav a anunțat la scurt timp că are o relație cu Bianca Drăgușanu.