Stiri mondene

Ana Baniciu, părere sinceră despre Mihai Bendeac! Cum îl descrie artista pe actor: „Are o percepție diferită”

Ana Baniciu, părere sinceră despre Mihai Bendeac! Cum îl descrie artista pe actor
Ana Baniciu, părere sinceră despre Mihai Bendeac! Cum îl descrie artista pe actor [Sursa foto: Captură YouTube]
Ana Baniciu a dat cărțile pe față și a vorbit despre Mihai Bendeac. Ce părere are artista despre actor?!

Invitată în cadrul unui podcast, Ana Baniciu a deschis la un moment dat un subiect legat de Mihai Bendeac în care i-a făcut o caracterizare mai amplă, numindu-l „un bou”. Dar asta nu a fost deloc spusă în nume de rău sau ca fiind ceva negativ, ba dimpotrivă. Artista a recunoscut că îl apreciază enorm de mult pe actor pentru tot ceea ce face și îl consideră un om foarte inteligent.  

Citeste si: Ana Baniciu, dezvăluiri inedite despre prezența ei în Lala Band: „Eu în Lala Band am intrat cu japca”

„Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.  Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum.

Ana Baniciu, părere sinceră despre Mihai Bendeac! Cum îl descrie artista pe actor
Ana Baniciu, părere sinceră despre Mihai Bendeac! Cum îl descrie artista pe actor[Sursa foto: Captură YouTube]

Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri. Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a spus artista.

Ana Baniciu, părere sinceră despre Mihai Bendeac! Cum îl descrie artista pe actor
Ana Baniciu, părere sinceră despre Mihai Bendeac! Cum îl descrie artista pe actor[Sursa foto: Captură YouTube]

Ana Baniciu: „Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac și Ana Baniciu s-au întâlnit cu ocazia diverselor proiecte sau a emisiunilor TV. În continuarea, cântăreața a mai spus că, de câte ori a vorbit cu el, și-a dat seama că juratul de la „iUmor” are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. 

Citeste si: Ana Baniciu, primele declarații despre nunta cu iubitul ei, Edy Kovacs! Când va avea loc marele eveniment: „Suntem foarte fericiți”

„E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mai adăugat Ana Baniciu.