Stiri mondene

AMI, ipostază îndrăzneață pe rețelele sociale! Cum a apărut artista în fața fanilor: ”Wow”

AMI, ipostază îndrăzneață! Cum a apărut artista în fața fanilor din mediul online: ”Wow”
AMI, ipostază îndrăzneață! Cum a apărut artista în fața fanilor din mediul online: ”Wow” [Sursa foto: Facebook]
AMI și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie HOT! În ce ipostază provocatoare s-a lăsat vedeta fotografiată?!

Încă de la debutul carierei sale muzicale, AMI a cucerit topurile din România, fiind o prezență constantă în clasamentele muzicale. Stilul ei romantic și sensibil a cucerit inimile fanilor cu piese inspirate din poveștile de dragoste în care te poți regăsi cu ușurință. Celebra artistă ține mereu legătura cu fanii săi, prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde își petrece majoritatea timpului. De-a lungul anilor, vedeta și-a impresionat susținătorii cu fiecare apariție.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, AMI și-a surprins fanii prin intermediul unei fotografii HOT. În imaginea postată de cântăreață pe Instagram, putem vedea că  ales să poarte un costum de baie roșu, cu accesorii inedite: mănuși, un choker masiv și o pereche de  cizme lungi până la coapse. De asemenea, în descriere fotografiei, AMI a povestit cum a decurs o zi de luni, iar la final, artista a explicat motivul alegerii fotografiei.

AMI, ipostază îndrăzneață! Cum a apărut artista în fața fanilor din mediul online: ”Wow”
AMI, ipostază îndrăzneață! Cum a apărut artista în fața fanilor din mediul online: ”Wow”[Sursa foto: Facebook]

”O zi de luni corectă: cu haos și evenimente neașteptate! Eu nu înțeleg de ce nu există zi de luni care să nu-ți întoarcă puțin stomacul pe dos, cu excepția celor în care ești plecat într-o vacanță, dar chiar și atunci parcă se trezește cineva să-ți dezechilibreze vreo chakră. Eu, una, n-am înțeles nimic din ziua asta! Concluzia: Cel puțin mi-am păstrat calmul și buna dispoziție. Sunt tot zen ca atunci când m-am trezit și pare că aceasta zi nici n-a existat și că a fost doar un vis. Un vis simpatic, pe alocuri amuzant, din care nu îți mai amintești aproape nimic:)).. și totuși, s-au întâmplat atâtea…Încă râd! Sper ca ziua voastră a fost muuult mai clară. P.S Poza-i pusă strategic pentru cei ce nu citesc textul până la capăt:)) Știți voi, e final de vară, gata cu costumele de baie!”, a scris AMI pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A M I 🎙O F F I C I A L (@ami_official_insta)

Cum au reacționat fanii artistei 

Imaginea îndrăzneață nu a reușit să treacă neobservată, motiv pentru care a reușit să strângă peste 6000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor. 

AMI, ipostază îndrăzneață! Cum a apărut artista în fața fanilor din mediul online: ”Wow”
AMI, ipostază îndrăzneață! Cum a apărut artista în fața fanilor din mediul online: ”Wow”[Sursa foto: Facebook]

”Superbă poza”/ ”Wow”/ ”Cu toții trecem prin perioade mai bune sau mai rele, important este să mergem mai departe iubind viața”/ ”Ești superbă”/ ”Frumoasă”, sunt câteva dintre reacțiile lăsate de internauți.