Stiri mondene

Ami, declarații în premieră despre „O fată obișnuită” la Uzina de Dume: „A venit într-un moment de vulnerabilitate”

Ami, declarații în premieră despre „O fată obișnuită” la Uzina de Dume
Ami, declarații în premieră despre „O fată obișnuită” la Uzina de Dume [Sursa foto: Instagram ]
Ami a vorbit la Uzina de Dume despre cel mai nou single lansat „O fată obișnuită”. Cum a luat naștere piesa?!

AMI este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară, piesele sale ajungând rapid la inima publicului. Artista lucrează la albumul „Enigma”, numele care dă și titlul primei piese de pe album. Pe albumul despre care spune că îl va lansa în toamnă, Ami a povestit la „Uzina de dume”, dar și despre cel mai recent single lansat „O fată obișnuită”. 

„O fată obișnuită este al doilea release de pe albumul Enigma care se va lansa undeva prin toamnă, sper. Noi încă mai lucrăm la el, playlistul este deschis încă, am mule piese și multe idei pe care vreau să le pun pe primul meu album. O fată obișnuită continuă povestea fetei enigmatice, misterioase, eu mereu am fost o prezență mai misterioasă, nu mi-a plăcut niciodată să epatez, pur și simplu mi-am dorit ca sentimentele mele să fie expuse în muzică”, ne-a spus Ami. 

Ami vrea să lanseze un album pe discuri de vinil: „Albumul meu fi pe toate platformele digitale, dar îmi doresc să scot și câteva exemplare de vinil”

Un alt lucru pe care Ami ni l-a dezvăluit în premieră a fost acela că ar vrea ca albumul „Enigma” să fie pe discuri de vinil.  

Ami, declarații în premieră despre „O fată obișnuită” la Uzina de Dume
Ami, declarații în premieră despre „O fată obișnuită” la Uzina de Dume[Sursa foto: Instagram ]

„În albumul „Enigma” este vorba despre o continuă călătorie înspre regăsire, împlinire, o călătorie spre un nou început, iar o fată obișnuită este despre vulnerabilitate, despre sensibilitate și despre curajul de a fi vulnerabil. Sper ca cei care ascultă piesa să aibă curajul să afle cine sunt ei cu adevărat. Ăsta am vrut să fie mesajul. Piesa asta a venit într-un moment de vulnerabilitate și sensibilitate din partea mea și asta sunt. Suntem oameni obișnuiți cu sufletul curat și am văzut că feedback-ul este unul foarte frumos, s-a regăsit foarte multă lume, sinceră să fiu, nu mă așteptam pentru că e și vară, e soare, e distracție, iar piesa e mai sensibilă, te bagă așa într-o stare, dar chiar și așa, uite că lumea a avut un feedback foarte drăguț și chiar m-am bucurat. 

 

Ami, declarații în premieră despre „O fată obișnuită” la Uzina de Dume
Ami, declarații în premieră despre „O fată obișnuită” la Uzina de Dume[Sursa foto: Instagram ]

Albumul meu fi pe toate platformele digitale, dar îmi doresc să scot și câteva exemplare de vinil. Muzica trebuie să rămână acolo, undeva în siguranță și dacă la un moment dat nu o să mai existe internet, vinilul va funcționa tot timpul chiar dacă nu ai internet”, a declarat artista.