Stiri mondene

Amedeo a dezvăluit la „Invitatul de 12” că lansează primul single în 2022. Declarații în exclusivitate: „Sunt foarte entuziasmat pentru că eu am scris”

Amedeo a dezvăluit la „Invitatul de 12” că lansează primul single în 2022
Amedeo a dezvăluit la „Invitatul de 12” că lansează primul single în 2022 [Sursa foto: Radio Impuls ]
În emisiunea „Invitatul de 12”, Amedeo i-a mărturisit lui Cosmin Cernat că la început de 2022 va lansa primul său single. Despre ce piesă este vorba?!

„Iarna aceasta o să lansez și primul meu single. Eu mai am si „Ard Tot”, dar acesta este un featuring cu Oana Marinescu. Sunt foarte entuziasmat pentru că eu am scris. De-a lungul timpului mi-a fost foarte greu să vorbesc despre lucruri reale. Mă săturasem la un moment dat să scriu despre chestii pe care într-un fel le simt. „Bună”, piesa care urmează este printre primele piese când eu am început să scriu despre ceva real.

Este despre o relație, despre o conexiune și mi se pare wow că eu am reușit să o transpun în versuri pentru că eu mă deschid foarte greu, deși pare că nu. Ideea e că am scris în vreo 15 minute piesa asta și am și trimis-o persoanei respective și a ignorat-o total, așa că sper să intre și pe radio ca să nu mai scape de ea”, declara Amedeo în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”.

Amedeo a lansat „Bună” 

Melodia despre care Amedeo a vorbit la „Invitatul de 12” se numește „Bună” și a fost lansată pe vineri, 18 februarie. 

O poveste de dragoste neconsumată, o piesă bazată pe un ultim „  Bună”, pe care, poate, de multe ori nu mai ai curaj să-l spui. 

„  Bună, sunt vocea care îți spune într-una sună-l  ”,  așa începe piesa care ne îndeamnă să ne facem curaj, să trăim viața fără regrete și să înfruntăm realitatea, oricât de dură și grea ar fi. Pentru Amedeo a fost nevoie să piardă ca să descopere, în cele din urmă, toate aceste lucruri.

Citește continuarea aici