Stiri mondene

Amber Heard, mărturie în procesul de defăimare intentat lui Johnny Depp: „Este dureros să fiu aici și să retrăiesc totul”. Video

Actriţa Amber Heard a depus mărturie în procesul de defăimare intentat fostului soţ Johnny Depp
Actriţa Amber Heard [Sursa foto: Captură video]
Amber Heard a depus mărturie în procesul de defăimare intentat fostului soţ, Johnny Depp.

Procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a ajuns în atenția lumii întregi și e departe de a se încheia.

Amber Heard, mărturie dureroasă în instanţă: „Nu am vrut să-l părăsesc”

După ce actorul și echipa lui au adus în instanțe dovezi și dezvăluiri de-a dreptul uluitoare, a fost rândul actriței de 36 de ani să pledeze pentru cazul ei. Aceasta a depus mărturie despre cele trăite în timpul mariajului cu starul din "Pirații din Caraibe", mărturie din care nu au lipsit lacrimile.

Actriţa Amber Heard a depus mărturie în procesul de defăimare intentat fostului soţ Johnny Depp
Johnny Depp și Amber Heard

„Abia îmi găsesc cuvintele pentru a descrie cât este de dureros, oribil pentru mine să fiu aici şi să retrăiesc totul”, a explicat Amber Heard la începutul mărturiei de la tribunalul din Fairfax, în apropiere de Washington. 

Citeste si: Johnny Deep, declarații uluitoare în procesul cu soția sa, Amber Heard: „Singura persoană pe care am abuzat-o în viața mea sunt eu însumi”

Potrivit spuselor sale, insultele şi accesele de gelozie s-au succedat şi din 2012, certuri violente sub influenţa drogurilor şi alcoolului au alternat cu episoade de sobrietate. În ciuda acestei violenţe, Amber Heard a decis să rămână: „ Nu voiam să-l părăsesc. Am vrut să fie mai bun”, a spus ea, înainte de a povesti cu emoţie mai multe incidente şi crize de gelozie. 

Actriţa Amber Heard a depus mărturie în procesul de defăimare intentat fostului soţ Johnny Depp
Johnny Depp și Amber Heard

„A fost dragostea vieţii mele, dar a fost şi acel lucru oribil. Mă prindea de păr, de braţe, de faţă, ţipa la mine. Spărgea lucruri aproape de mine, apoi mă lovea, asta a început prin palme repetate”,  a mai povestit Amber Heard.

Cu câteva zile în urmă, când a depus mărturie, Johnny Depp a negat că ar fi lovit-o pe fosta sa soție .  Mai mult, acesta a declarat că nu s-a întâmplat așa ceva cu nicio femeie din viața lui.

Citeste si: Actorul american Johnny Depp, recompensat la Festivalul de la San Sebastian cu premiul Donostia

„Nu am lovit-o niciodată pe Amber Heard şi nici pe vreo altă femeie în toată viaţa mea. Acuzațiile ei sunt odioase şi deranjante și nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr", a declarat starul hollywoodian.