Stiri mondene

Amber Heard, dată afară din distribuția filmului „ Aquaman 2”?! Staff-ul actriței, primele declarații: „Zvonurile continuă așa cum au fost din prima zi”

Amber Heard, dată afară din distribuția filmului „ Aquaman 2”?!
Amber Heard, dată afară din distribuția filmului „ Aquaman 2”?!
Amber Heard, la un pas să fie eliminată din filmul „Aquaman 2”, după noul interviu?!

După ce a pierdut procesul de defăimare împotriva fostului soț, foarte mulți s-au grăbit să creadă că actrița își va pierde rolul în filmul „Aquaman 2”, poziție pe care, cred internauții, a primit-o mulțumită lui Johnny Depp. În timp ce tot mai multe voci susțin că fosta soție a lui Johnny Depp „ este îndepărtată din Aquaman 2 și rolul ei va fi jucat de o altă actriță”, staff-ul ei infirmă cu vehemență această știre, punând totul pe seama valului de ură generat de difuzarea live în online a procesului cu fostul soț.

Amber Heard, dată afară din distribuția filmului „ Aquaman 2”?!
Amber Heard, dată afară din distribuția filmului „ Aquaman 2”?![Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Avocata lui Amber Heard spune că actrița nu poate plăti despăgubirile lui Johnny Deep

„Zvonurile continuă așa cum au fost din prima zi- inexacte, insensibile și ușor nebunești”, a transmis purtătorul de cuvânt al lui Amber Heard

Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul de defăimare în fața lui Johnny Depp

Amber Heard a declarat că este extrem dezamăgită de decizia Tribunalului din Fairfax, Virginia, în favoarea fostului ei soţ, Johnny Depp, în procesul de defăimare intentat de acesta.

Amber Heard, dată afară din distribuția filmului „ Aquaman 2”?!
Amber Heard și Johnny Depp

Citeste si: Johnny Depp și-a făcut cont de TikTok și are deja peste 4 milioane de urmăritori. Actorul, mesaj de mulțumire pentru fanii care l-au susținut în timpul procesului cu Amber Heard

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios. Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”,  a transmis Amber Heard, după rostirea verdictului.

Citește continuarea aici!