Stiri mondene

Alina Sorescu, cu lacrimi în ochi: "Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine" Declarații de ultima ora ale cântăreței

Alina Sorescu, declaratii noi despre custodia fetitelor
Alina Sorescu se teme sa nu piarda custodia fetitelor sale [Sursa foto: Instagram]
Alina Sorescu trece prin momente grele pentru ca se teme ca ar putea pierde custodia celor doua fetita, Raisa si Carolina.

Alina Sorescu trece prin momente grele deoarece odata cu pronuntarea divortului dintre ea si Alexandru Ciucu se va stabili si custodia celor doua fiice ale lor, Raisa si Carolina. In urma cu un an, cantareata si designerul isi anuntau divortul, lucru neasteptat in showbiz-ul autohton avand in vedere familia frumoasa pe care mereu au avut-o. Invitata la Cristi Brancu in emisiune, Alina Sorescu a facut cateva declaratii la cald despre ce se intampla in legatura cu situatia divortului si a custodiei micutelor.

Alina Sorescu se teme sa nu piarda custodia fetitelor sale

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații după decizia magistraților în privința custodiei fetițelor: ”Încerc cu toată ființa mea să rămân demnă”. Cu cine vor rămâne micuțele

Alina Sorescu, primele declarații după decizia magistraților în privința custodiei fetițelor
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu[Sursa foto: Colaj Radio Impuls]

Sunt fericită că pot să mă implic într-o astfel de campanie, pentru că în viața mea am trăit și trăiesc o situație similară.

Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii. 
Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel și așteptăm pronunțarea soluției în foarte scurt timp și sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important.
(…) Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal, așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea.(…) Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice
”, a declarat Alina Sorescu in cadrul aceleiasi emisiuni.

Alina Sorescu:" Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice ” 

Alina a trecut printr-o perioada destul de incarcata in ultima vreme avand in vedere activitatea profesionala dar si faptul ca una dintre fetite, Raisa, are cateva probleme de sanatate.

Alexandru Ciucu, declarații neșteptate la un an de la despărțirea de Alina Sorescu
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu[Sursa foto: Colaj Radio Impuls]

Citește și: ”Îmi doresc să se îndrepte lucrurile”. Alexandru Ciucu regretă separarea de Alina Sorescu? Creatorul de modă, declarații neașteptate la un an de la despărțirea de artistă

„Cea mică e puțin bolnăvioară, că așa e perioada aceasta, ne luptăm cu un streptococ de care sperăm să scăpăm, umblă mulți viruși prin colectivitate în această perioadă a anului, dar ne facem bine, că de astea există iubire și îngrijire și atenție și medici buni. Carolina e la școală, Raisa e cea bolnăvioară, dar se face bine și ea. Abia așteaptă și ele concertul lui mami, sunt fericite să vină cu mine când am concerte, să mă însoțească și fac totul pentru ca ele să fie mândre de mine”, a mai spus Alina Sorescu.