Stiri mondene

Alexandra Stan, despre începuturile carierei sale! Gestul artistei, după ce a câștigat primii bani din muzică: „I-am cumpărat o mașină”

Alexandra Stan, despre primii banii câștigați din muzică
Alexandra Stan, despre primii banii câștigați din muzică [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Stan a povestit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică.

Alexandra Stan, una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră, se bucură de succes nu doar la nivel național, ci și în plan internațional. Acum, îndrăgita cântăreață și-a amintit de perioada în care a debutat pe scena muzicii românești și chiar a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică. Artista nu și-a cumpărat vreun lucru extravagant sau valoros pentru ea. Vedeta a preferat ca din banii pe care îi obținuse la început de carieră să îi cumpere surorii sale o mașină.

De asemenea, cântăreața spune că îi place să-și ajute familia, iar ori de câte ori poate să facă acest lucru o face din tot sufletul. 

Alexandra Stan, despre primii banii câștigați din muzică
Alexandra Stan, despre primii banii câștigați din muzică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alexandra Stan, reacție acidă după ce a fost întrebată de ce apare mereu dezbrăcată: „Îmi doresc să nu mai conteze imaginea”

„Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină.

Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag”
, a mărturisit Alexandra Stan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

Alexandra Stan împrumuta haine de scenă de la sora ei

Vedeta a dezvăluit că, atunci când a intrat în industria muzicii, nu avea stilist și era mai greu cu ținutele. Alexandra Stan a povestit că împrumuta haine de la sora ei pe care ulterior le îmbrăca la evenimentele la care trebuia să fie prezentă. 

Citeste si: Alexandra Stan bifează un succes enorm în cariera sa! Artista, primul turneu în SUA: „Un cadou celor ce iubesc muzica”

Alexandra Stan, despre primii banii câștigați din muzică
Alexandra Stan, despre primii banii câștigați din muzică[Sursa foto: Instagram]

  „A fost mai greu la început, mai împrumutam de la sora mea mai mare, de la prietene, mai combinam eu articole. Nu am avut stilist și nu am băgat bani în asta, o situație care mă măcina când vedeam cum erau echipele artistelor din afară cu care eu cântam pe aceeași scenă. Dar cumva și treaba asta m-a întărit și m-a determinat să-mi dau seama ce îmi doresc de fapt și să muncesc mai mult ca să obțin ce îmi doresc.”, a mai mărturisit Alexandra Stan.