Stiri mondene

Alex Mica, despre coșmarul prin care a trecut în ultimii 10 ani. Cântărețul face acuzații grave la adresa familiei: „M-au internat într-un spital de psihiatrie”

Alex Mica, dezvăluiri despre coșmarul prin care a trecut în ultimii 10 ani
Alex Mica, dezvăluiri despre coșmarul prin care a trecut în ultimii 10 ani [Sursa foto: Facebook]
Alex Mica a mărturisit că a trăit un coșmar timp de 10 ani, din cauza familiei. Iată declarațiile făcute de artistul care a făcut furori cu piesa ”Dalinda”.

Alex Mica se numără printre vedetele consacrate ale muzicii româneşti. Artistul a lansat numeroase melodii care au devenit hit-uri. Cântărețul este cunoscut internațional cu piesa sa ”Dalinda”, ocupând primele locuri în topurile muzicale. Mulţi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu artistul care a creat una dintre cele mai fredonate melodii, după ce a devenit cunoscut peste hotare.

Motivul pentru care Alex Mica nu a mai fost în lumina reflectoarelor: „Cu riscul de a fi închis pe viață, sau chiar și condamnat la moarte, țin să vă spun pe scurt povestea ultimilor 10 ani”

Alex Mica le-a dezvăluit fanilor din mediul online motivul pentru care a stat departe de lumina reflectoarelor o bună bucată de timp. Artistul a mărturisit că a trăit 10 ani de „coșmar și suferință”, după ce a primit un diagnostic dur din partea medicilor psihiatri, iar mare parte din familia lui l-ar fi judecat. Familia l-ar fi internat într-un spital de psihiatrie, unde a petrecut mare parte din ultimii zece ani. 

Alex Mica, dezvăluiri despre coșmarul prin care a trecut în ultimii 10 ani
Alex Mica[Sursa foto: Facebook]

„Cu riscul de a fi închis pe viață, sau chiar și condamnat la moarte, țin să vă spun pe scurt povestea ultimilor 10 ani din viața mea: După 10 ani de la condamnare, după 10 ani de coșmar și suferință, vreau să spun tuturor adevărul, vreau să știți povestea mea, prin ce am trecut și faptul că am ajuns să fiu judecat, blamat și urât de propria mea familie (Tata, Mama tatălui meu și sora mea), care mă consideră un om bolnav psihic și un nebun, din simplul fapt că niște nenorociți de medici psihiatri m-au diagnosticat cu "Tulburare afectivă bipolară". În familia mea, mama este singura care m-a înțeles și m-a iubit mereu necondiționat și m-a sprijinit sufletește și moral indiferent de situație, pentru că financiar ea nu poate să mă ajute nici măcar cu 1 leu de o pâine! ”, a scris Alex Mica, pe pagina lui de Facebook.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alex Mica (@alexmicaofficialinsta)

După ce a petrecut mare parte din ultimul deceniu într-o astfel de unitate, cântărețul a mărturisit că a fost externat din spitalul de psihiatrie abia în primăvara acestui an. Dezvăluirile artistului au continuat, iar Alex Mica a vorbit despre pastilele care i-au fost administrate în acest an, de care se îndoiește că l-ar fi ajutat.

Alex Mica, dezvăluiri despre coșmarul prin care a trecut în ultimii 10 ani
Alex Mica [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dua Lipa și Rod Stewart refuză oferta de a participa la Cupa Mondială din Qatar: „Mi s-au oferit o mulțime de bani”

„Mama mea la rândul ei a fost condamnată si catalogată ca depresivă si paranoica de catre medici, si tratată mizerabil de către propria soacră, bunica mea, mama tatălui meu, care împreună cu bunicul meu, cu care nu a putut trăi, deoarece a fost un alcoolic toată viața au distrus toată familia mea, pornind de la tata, care a trăit și trăiește în frustrare și si-a vărsat asupra mea toată ura, spunându-mi la beție în repetate rânduri că regretă faptul că m-am născut și că m-ar omorî cu mâna lui, daca nu ar exista pușcăria! La dezechilibrul condiției mele mentale, în iarna lui 2012 au "contribuit" o serie de evenimente neplăcute, persoane nocive (și nu am să dau nume), și substanțe interzise, ce mi-au fost administrate fără voia mea, astfel încât am ajuns să nu mă mai pot odihni, iar după circa 7 zile și nopți nedormite, nu am mai fost eu, cel pe care îl știau cu toții (tin sa mentionez ca niciun om nu mai poate judeca coerent si distinge realitatile dupa atatea zile de neodihna, conform cercetarilor stiintifice), sfarsind in cele din urma intr-un spital de psihiatrie si timp de 10 ani, din 2012 si pana in primavara lui 2022, fiind internat de nenumarate ori in urma deciziei bunicii mele, a tatalui si a surorii mele, pentru simplul fapt ca nu puteam dormi noptile, din cauza insomniilor si gandurilor excesive pe care nu aveam puterea să le stapanesc! 

Alex Mica, despre coșmarul prin care a trecut în ultimii 10 ani. Cântărețul face acuzații grave la adresa familiei lui: „M-au internat într-un spital de psihiatrie”
Alex Mica [Sursa foto: Facebook]

Timp de 10 ani am fost pastilat cu medicamente psihiatrice puternice, al caror efecte adverse nu sunt pe deplin cunoscute, cel putin de catre oamenii de rand, eu nefiind niciodata curios sa citesc prospectele, pentru ca stiu ca starea mea mentala si sanatatea creierului meu tin de vointa mea proprie, de capacitatea mea de autocontrol si autovindecare, fapt ce mi-a fost confirmat dupa ce am citit cartea: "Puterea extraordinara a subconstientului tau", scrisa de Joseph Murphy, un om intelept si documentat, care a studiat fenomenul gandirii si care a prezentat cu exemple, faptul ca in noi exista o putere atat de mare, incat singuri ne putem vindeca de orice si putem rezolva orice problema, cu ajutorul credintei proprii!  ”, a mai dezvăluit artistul.