Stiri mondene

Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit: „Când nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit
Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit [Sursa foto: Instagram]
Alex Leonte a făcut primele declarații după despărțirea de Theo Rose. Ce spune nepotul lui Nea Marin despre separarea de celebra artistă?!

După cinci ani de relație, Alex Leotne și Theo Rose și-au spus ”adio”, spre surprinderea celor care se așteptau să-i vadă în curând căsătoriți. Fostul iubit al lui Theo Rose a transmis un mesaj legat de separarea sa cu fosa concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities. Tânărul afirmă că ei nu se mai iubeau și de aceea au luat această decizie. De asemenea, vedeta a menționat că nu vrea să afișeze viața sa personală, iar aceasta este unica sa declarație.

Nepotul lui Nea Marin a accentuat ideea că nu-și dorește să ofere alte detalii și ar vrea ca lumea să-i accepte și să-i respecte dorința. 

Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit
Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și se iubește cu actorul Anghel Damian. Primele declarații: „Alex știa de existența lui Anghel”

”Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.

În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. 
În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect.
Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc, seară bună!”
, este mesajul transmis acum de Alex Leonte, pe InsaStory.

Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit
Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Nea Marin, prima reacție după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său

După ce Theo Rose a anunțat public faptul că a încheiat relația de iubire cu nepotul acestuia, Alex Leonte, Nea Marin a avut o primă reacție. Îndrăgitul om de televiziune a mărturisit că nu a auzit nimic despre acest lucru și că cei doi trăiau o poveste frumoasă de dragoste. Mai mult, Nea Marin spune faptul că niciodată nu i-a auzit pe cei doi să vorbească despre o posibilă despărțire.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leonte Alex (@leontealex30)

Citeste si: Actorul Anghel Damian, gest neașteptat după ce au apărut imaginile cu el și Theo Rose în timp ce se sărutau pe stradă

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii, așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine! Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri! Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a declarat Nea Marin.