Stiri mondene

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară! Anunțul făcut de soția actorului, Hilaria Baldwin: „Este o binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară
Alec și Hilaria Baldwin [Sursa foto: Instagram]
Alec Baldwin are motiv de sărbătoare! Actorul va deveni tată pentru a opta oară.

Bucurie mare în familia lui Baldwin! După incidentul produs pe platourile de filmare de la „Rust”, Alec Baldwin traversează o perioadă fericită. Actorul va deveni tată pentru a opta oară. Hilaria Baldwin, soția actorului, a postat pe Instagram momentul în care i-a anunțat pe ceilalți copii ai lor că familia lor se mărește. La rândul său, Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa. 

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară
Alec și Hilaria Baldwin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alec Baldwin, noi declarații despre accidentul tragic de pe platourile de filmare ale producției „Rust”: „Toată cariera mea nu am avut niciun incident. M-am bazat pe experți!”

„După multe suişuri şi coborâşuri care s-au întâmplat în ultimii ani, avem o surpriză uriaşă pentru voi! Un nou Baldwinito va veni pe lume în toamna asta. Eram convinşi că avem o familie completă, dar ne încântă peste măsură această veste. Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”, a scris soția actorului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Alec și Hilaria Baldwin au șase copii împreună

Hilaria și Alec Balwin au deja șase copii împreună: fiicele María Lucía Victoria (13 luni) și Carmen Gabriela (8 ani) și fiii Rafael Thomas (6 ani), Leonardo Ángel Charles (5 ani) Romeo Alejandro David(3 ani) și Eduardo „Edu” Pao Lucas (18 luni). Actorul mai are o fiică, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, cu fosta soție Kim Basinger.

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară
Alec și Hilaria Baldwin[Sursa foto: Instagram]

Alec Baldwin, acuzat de moartea Halynei Hutchins

Postarea vine la circa o lună de la un ultimul mesaj distribuit de Hilaria Baldwin. Soția actorului a decis să ia o pauză după ce actorul a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al peliculei „Rust”.

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară
Alec Baldwin[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alec Baldwin, dezvăluire sinceră. Unica lui dorință pe 2022 este ca adevărul să iasă la iveală în cazul tragediei de pe platourile de filmare ale filmului Rust

Alec Baldwin repeta scena în care trebuia să îndrepte pistolul direct către cameră. Am auzit un șuierat ca de bici. Și apoi un zgomot tunător.Am văzut-o pe Halyna Hutchins, directorul nostru de fotografie, punându-și mâinile peste stomac, face un pas înapoi și cade la pământ. Abia atunci mi-am dat seama că și eu sângeram la umărul drept” , a povestit regizorul.