Stiri mondene

Adelina Damian, primele declarații despre conflictul cu Albert de la Survivor România: „A lăsat să se înțeleagă că...”

Adelina Damian, primele declarații despre conflictul cu Albert de la Survivor România: „A lăsat să se înțeleagă că...”
Adelina Damian a vorbit pentru prima dată despre conflictul pe care l-a avut cu Albert înainte de a părăsi competiția Survivor România.

Războinica Adelina a intrat în conflict cu Albert fix înainte de a pleca din competiția fenomen de la Kanal D. Războinica a fost acuzată de Albert că s-a apropiat foarte mult de Zanni, ba chiar mai mult, a declarat în consiliu că cei doi au dormit împreună, fapt care a deranjat-o pe concurentă. Invitată la Teo Show și întrebată ce sentimente o încearcă acum, Adelina a spus că nu o să meargă niciodată la Albert să-l întrebe de ce a recurs la acea strategie, cu toate că s-a simțit jignită în acele momente. 

„Tot ce s-a întâmplat la Survivor rămâne acolo. Nu o să-l întreb: de ce ai făcut asta? M-a deranjat că a simțit cumva să mă deranjat, a lăsat să se înțeleagă că între mine și Zanni ar fi fost mai mult decât o prietenie. Poate îl deranja că favoritul de la Faimos preferă să vorbescă cu mine și nu cu el. Nu mă așteptam să spună Albert acele lucruri. Mai ales că el spune că e cu Dumnezeu și cu dreptatea. A lăsat să se înțeleagă că eu cu Zanni am luat păturica și am dormit împreună în altă parte. Nu aș fi împărțit păturica cu nimeni acolo”, a declarat Adelina Damian la Teo Show. 

Care a fost relația dintre Adelina și Maria? Au făcut cele două o strategie?!

Adelina Damian a legat o prietenie foarte frumoasă cu Maria Chițu, însă s-a spus despre cele două că la mijloc ar fi vorba, de fapt, despre o strategie. Însă Războinica a ținut să explice și acest aspect. 

„Pe Maria... mă uitam la ea și mă vedeam pe mine la 20 de ani. Nu calculam prea bine ce vorbeam, dar îmi spuneam mereu părerea. Eu asta am apreciat la ea foarte tare, pe lângă faptul că e o sportivă foarte bună. Am lăsat-o pe ea să se apropie de mine. Iar treaba asta care s-a zis: Maria a căzut în capcana Adelinei. Nu a fost nicio capcană, ea a spus că vrea să le spună băieților lucrurile alea. Le-a mai spus și înainte”, a spus Adelina.