Stiri mondene

Adela Popescu, infectată cu COVID-19! Prezentatoare TV a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate: ”Nu puteam să dorm”

Adela Popescu, infectată cu COVID-19! Prezentatoare TV a făcut primele declarații despre starea de sănătate
Adela Popescu a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a fost infectată cu coronavirus. Cum se simte acum prezentatoarea TV?!

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a anunțat că a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care trebuie să se stea departe de copii și de persoanele dragi. Cei doi copii au fost duși la bunici, iar cel mic, Adrian stă cu Adela Popescu, fiind perfect sănătos și nu are niciun simptom specific coronavirusului. Cunoscuta actriță și cântăreață a oferit detalii despre starea sa de sănătate. Conform spuselor sale, prezentatoarea de televiziune și-a pierdut pofta de mâncare și nu prea a reușit să doarmă. 

Adela Popescu, infectată cu COVID-19! Prezentatoare TV a făcut primele declarații despre starea de sănătate

Sunt zile și zile. Este foarte ciudat cum se desfășoară toată povestea asta. Am avut primele zile foarte grele, foarte grele, apoi lucrurile au început să se remedieze[...]. Trebuie să stau în continuare cu mască în casă pentru că încercăm să-l protejăm pe micuț, el deocamdată nu are niciun simptom. Noi stăm cu mască, iar eu când îl alăptez stau cu mască, doar când sunt afară în curte o dau jos[..]. Băieții au rămas de mai mult timp la bunici, ei sunt protejați acolo, sunt negativi. Ei se bucură că o iubesc tare mult pe mamaie, în fiecare zi mă sună și mă întreabă dacă mai pot rămâne acolo. Am avut nopți în care nu am dormit, nopți în care am dormit. Am avut o zi când credeam ca pic pe jos de oboseală, dar nu puteam să dorm, cred că era un sentiment de anxietate mai presus decât oboseala aceea.[..] Comandăm online, n-am avut foarte mare poftă de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe, de abia ieri am mâncat o masă consistentă. Mă hidratez foarte mult, astea sunt sfaturile pe care le-am primit, țin legătura cu medicii'' ”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu, infectată cu COVID-19! Prezentatoare TV a făcut primele declarații despre starea de sănătate

Theo Rose a înlocuit-o pe Adela Popescu la „Vorbește lumea”

Având în vedere situația în care se află Adela Popescu, Theo Rose a venit în ajutorul lui Bogdan și al lui Șurubel. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” a mai făcut parte din echipa ”Vorbește lumea” și nu este străină de lumina reflectoarelor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

”Aparent, văd că vă descurcați singuri, dar dacă Adela a crezut că o să fiu o surpriză plăcută pentru voi, atunci îmi face plăcere”, a spus Theo Rose.