Stiri mondene

Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc: „Este extrem de grav ce se întâmplă. Aveți mare grijă”

Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc
Adda [Sursa foto: Instagram]
Adda a făcut un anunț important! Artista și-a avertizat fanii să aibă grijă la site-urile fantomă care se folosesc de imaginea ei.

În urmă cu câteva ore, Adda a făcut un anunț important pe rețelele sociale! Soția lui Cătălin Rizea i-a anunțat pe fani că cineva se folosește de imaginea ei pe site-uri fantomă pentru promovarea unor pastile de slăbit. Artista a spus că fotografiile sunt trucate și că a luat deja măsuri pentru a rezolva situația.

Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc
Adda[Sursa foto: Facebook]

„Este extrem de grav ce se întâmplă.

Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt promovate niște pastile de slăbit si ceaiuri. Se folosește imaginea mea FĂRĂ ACORDUL MEU.  Cu o poveste inventată cum că m-aș fi operat etc. Sunt produse care se vând foarte scump, în numele meu. Oamenii fac plata pe link-uri fantomă. Este furt și înșelăciune.  Am început toate demersurile legale. Însă am vrut să vă anunț că NU ESTE NIMIC REAL! Aveți mare grijă! Mulțumesc celor care m-au anunțat de ceea ce se întâmplă, o parte din acele persoane, din păcate, a apucat să comande.”
, a scris Adda în mediul online.

Citeste si: Adda, în lacrimi pe Instagram: „Sunt o emoțională și o plângăcioasă care vrea să pară Spartacus”

Ulterior, Adda a revenit cu un mesaj în secțiunea de comentarii. Artista i-a rugat pe cei care au făcut plata cu cardul să-l blocheze imediat pentru a evita alte neplăceri.

„UPDATE: persoanelor care au făcut plata prin CARD BANCAR le este sugerat să-și blocheze CARDUL CA SĂ EVITE ALTE SURPRIZE NEPLĂCUTE!!!”, a mai scris Adda.

Adda, despre lupta cu boala Lyme

În urmă cu o lună și jumătate, Adda i-a anunțat pe fani că a fost diagnosticată cu boala Lyme  și că se va retrage din viața publică în perioada în care urmează tratamentul. După mai bine de un an în care a urmat un tratament pentru o altă boală, pentru că medicii i-au pus un diagnostic greșit.

Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc
Adda[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cătălin Rizea a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Adda: „Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele”

„O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă.  Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea.  Refuz să mă gândesc la Gogutz. Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnava. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul asta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!”, a scris Adda în mediul online, la începutul lunii.

Citește continuarea aici!