Stiri mondene

Adda, detalii despre starea sa de sănătate! Cum se simte artista la câteva luni după ce a început tratamentul pentru borelioză: „Nu vreau să fiu victimă”

Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate
Adda [Sursa foto: Instagram]
Adda a revenit cu noi informații referitoare la starea sa de sănătate.Cum se simte artista acum?!

Adda, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a început un nou tratament pentru boala de care suferă. În cadrul unui interviu oferit recent, cântăreața a oferit noi detalii referitoare la starea sa de sănătate. Datorită tratamentului primit, care impune 26 de pastile pe zi, soția lui Cătălin Rizea a reușit să revină pe scenă, după ce o bună perioadă de timp s-a retras din lumina reflectoarelor.

 

Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate
Adda[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc: „Este extrem de grav ce se întâmplă. Aveți mare grijă”

„Am concerte peste tot, prin toată țara. Voi avea inclusiv și-n Chișinău, iar la mare luna viitoare. Am o perioadă foarte bună. Mă plimb, sunt mai mult pe drumuri. Acum pot cânta și o oră, la cerere chiar și mai mult. Asta e viața mea, am revenit la normal, nu-i nimic ieșit din comun. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o luam razna acasă. Nu am avut ce face, nu am vrut să fiu victimă, femeia care stă și plânge.  M-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om',  a declarat Adda, pentru publicația impact.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Medicii i-au greșit diagnosticul artistei

  Adda   a aflat până la urmă de ce boală suferă, după ce o perioadă îndelungată a primit un alt tratament, deoarece fusese diagnosticată greșit. În urma unor investigații amănunțite, vedeta a aflat că suferă de Borelioză (cunoscută și ca Boala Lyme) și Bartonella, afecțiuni produse de mușcătura căpușelor sau a animalelor care au asta în sânge. 

Adda, noi detalii despre starea sa de sănătate
Adda[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adda, reacție dură după declarațiile lui George Buhnici: „Hai să nu ne mai ascundem după degete”

„De mine se ocupă cel mai bun doctor din România, pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui, toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește că mă voi recupera complet. Majoritatea pacienților din România care au această afecțiune trec prin asta, li se pun diagnostice greșite. Am auzit niște povești de viață. Mulți au și nu știu, pentru că la fiecare se manifestă diferit. Există specii care te afectează neurologic, una care-ți distruge oasele, alta sistemul digestiv, alta   care te distruge de tot, depinde ce noroc ai… În toate țările civilizate, dacă mergi la doctor și îi spui că ai dureri migratoare, că ăsta e primul semn, de exemplu mai întâi te doare mâna, apoi mijlocul, șoldul, te testează instant. La noi te trimit la psiholog. Nu există campanii de informare, așa cum ar trebui”,  a mai spus Adda pentru sursa citată.