Lansări muzicale

ADDA a lansat albumul „Fata din diamant"! Artista, primele declarații: „Am dat tot ce aveam mai bun în aceste 11 piese”

ADDA a lansat albumul „Fata din diamant
ADDA a lansat albumul „Fata din diamant" [Sursa foto: Captură YouTube]
Așteptarea a luat sfârșit! Adda a lansat albumul „Fata din diamant". Artista a oferit primele declarații referitoare la noul LP!

Adda a lansat albumul „ Fata din diamant ” ce poate fi ascultat pe toate platformele digitale, iar în curând poate fi achiziționat și în format fizic. Printre melodiile care se găsesc pe noul material se numără „Lasă-mă să mor”, „Tramvaiul 23”, „Să nu-mi iei trandafiri” sau „Tramvaiul Sfârșitului”.

ADDA a lansat albumul „Fata din diamant"
ADDA a lansat albumul „Fata din diamant"[Sursa foto: Instagram]

„00:37 si lacrimi pana in gura. Ascultand albumul la care am lucrat in ultimii 2 ani.

Tocmai s-a lansat. Iar eu sunt o emotionala si o plangacioasa care vrea sa para Spartacus. Da sa nu mai ziceti la nimeni da? A fost un album care s-a facut greu. Printre covizi si perfuziile mele. Printre mutat studio-ul de doua ori. Printre viata care bate filmul cu si despre oameni. Dar intr-un final s-a lansat. Si sper sa va dea putere, asa cum imi da mie acum. Sa va puna un zambet pe fata.
Sa va elibereze. Sa schimbe sau sa adauge ceva bun in sufletul vostru. Asta e scopul. Asta e motivul pentru care fac muzica. Nici nu stiu daca scriu corect sau daca pun virgulele bine. Nu prea vad da’ lacrimi. Vreau doar sa va multumesc! Si sa va spun ca sunt recunoscatoare ca fac muzica. Sper ca si arta. Asta imi doresc. Am dat tot ce am avut mai bun in aceste 11 piese. Acum nu imi mai apartin. Sunt ale voastre. Va pupa Adda baladda lacrimadda!”
, a scris Adda pe Instagram.

Audio: Adda- Fata din diamant

TRACKLIST album "Fata din diamant":

 1. Tramvaiul 23
 2. Tramvaiul Sfârșitului
 3. Lasă-mă să mor
 4. Să nu-mi iei trandafiri
 5. Paranoia
 6. Altcineva
 7. Du-te la ea
 8. Ploaia care vine
 9. Rupe-mi
 10. Puternică
 11. Fata din diamant