Stiri mondene

Academia Americană de Film se va reuni mai devreme pentru a analiza cazul Will Smith: „E în interesul tuturor să fie rezolvat cât mai repede”

Academia Americană de Film se va reuni pentru a analiza cazul Will Smith
Will Smith
Academia Americană de Film se va reuni vineri pentru a decide eventuale sancţiuni împotriva actorului Will Smith.

Academia Americană de Film se va reuni vineri pentru a decide eventuale sancţiuni împotriva actorului Will Smith după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena alei Oscar, mai devreme cu zece zile faţă de data stabilită iniţial. Actorul nu mai are nevoie de timp pentru a-şi pregăti apărarea în această procedură disciplinară care ar putea duce la suspendarea sau excluderea sa din organizaţie. 

„Este în interesul tuturor părţilor ca acest caz să fie rezolvat cât mai repede posibil”, a scris preşedintele Academiei, David Rubin, într-o scrisoare adresată membrilor. 

Academia Americană de Film se va reuni pentru a analiza cazul Will Smith
 Will Smith

Will Smith şi-a dat demisia din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

Will Smith a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock în timpul ceremoniei de premiere de anul acesta, a declarat într-un comunicat actorul laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin.

Academia Americană de Film se va reuni pentru a analiza cazul Will Smith
Will Smih l-a pălmuit pe Chris Rock

Citeste si: Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit peste față de actorul Will Smith: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat”

Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate. Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită.(...) Schimbarea necesită timp și mă angajez să lucrez cu mine însămi pentru a mă asigura că nu voi mai permite niciodată violenței să depășească rațiunea”,  şi-a exprimat regretul Will Smith

Academia Americană de Film se va reuni pentru a analiza cazul Will Smith
Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rosck

După episodul controversat de al Gala Premiilor Oscar, Academia  a anunțat miercuri că a „inițiat proceduri disciplinare” împotriva lui Smith. 

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul scandalului de la Oscar! Adevăratul motiv pentru care Will Smith a cedat nervos: „Dorește să nu mai aibă astfel de momente”

„Vom continua să mergem mai departe cu procedurile noastre disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcări ale Standardelor de conduită ale Academiei„ este prima reacției a Academiei 

Citește continuarea aici!