Inedit

A viralizat cel mai tare truc de curățat o canapea plină de pete: Ai nevoie doar de un ingredient banal pe care il ai, cu siguranță, în casă

Trucul care te scapa de petele de pe canapea
Cum a reusit o mamica sa curete petele de pe canapea cu un ingredient banal [Sursa foto: TikTok]
Fimuletul tinerei mamici a strans peste 5 milioane de vizualizari pe TikTok si sute de comentarii.

Partea cea mai buna a acestei metode este că în mod sigur unii dintre noi au acasă acest produs și îl folosesc regulat. Nu costa nici o avere și iată că poate fi folosit să iți poți curata canapeaua fară să mai apelezi la firme dedicate sau să cheltuiești o mulțime de bani pe soluții specifice.

Tiktoker-ita  @capricesmum, care este și mămică, de altfel, postează tot felul de trucuri care pot fi extrem de eficiente fară a chelui mulți bani.

Video-ul în care arata pas cu pas cum își demontează și curata canapeaua a strâns peste 5 milioane de viziualizari și peste 300 de mii de like-uri.

A postat cel mai ingenios truc de curatare al canapelei, iar cei care au incercat au avut cele mai tari reactii

Trucul care i-a adus peste 5 milioane de vizualizari pe TikTok
Cum a scos petele de pe canapea o tanara cu ajutorul unui ingredient banal[Sursa foto: TikTok]

Primul lucru pe care îl ai de făcut este să demontezi canapeaua, să o aspiri de resturi și alte mici parti care rămân intre perne și apoi iei o perniță de detergent și o dizolvi în apa clocotita.

Ia o carpa și infasoar-o pe o periuță de frecat haine. Nu uita să porți mănuși în tot acest proces de curățare. Acest truc ieftin care e la îndemăna tuturor te vă scuti de multe probleme și iți vă îndepărtă toate petele cărora nu le găseai nicio rezolvare și pe deasupra miroase și frumos.

Oamenii au reacționat imediat la post-ul mămicii, însă ceea ce au vrut să știe este cât a durat să se usuce suprafață canapelei.

Peste 5 milioane de vizualizari si 300 000 de comentarii

Tânăra a și răspuns celor care au fost curioși să afle acest detaliu: "Cam doua ore cu aerul pornit pe cald"

Alții au vrut să știe daca acest truc lasă urme de detergent: "Nu lasă niciun fel de reziduu daca îl dizolvi într-o cantitate mare de apa calda.

"Am încercat și eu pe canapeaua mea, iar efectul este uimitor!"

Trebuie să am aceasta canapea

Tânăra mai are pe contul ei de TikTok diverse postări cu tot felul de trucuri atât de folositoare mămicilor care vor să economisească timp și energie în treburile casnice.