Inedit

A murit la trei zile după ce a fost cerută de soție. O tânără de 24 de ani și-a dat ultima suflare din cauze unei lingurițe cu lapte

O tanara a facut soc anafilactic din cauza unei ligurite de lapte
O tanara care s-a logodit in urma cu trei zile a murit din cauza unei alergii la lapte [Sursa foto: Facebook]
O viitoare mireasa a murit intr-un mod tragic dupa ce a folosit o lingurita gresita pentru a amesteca in ceai.

Totul s-a întâmplat la câteva zile după ce s-a logodit. Jess Prinsloo, în vârstă de 24 de ani, a murit când se afla într-o vacanta romantica în Africa de Sud cu iubitul ei, Craig McKinnon, tot în vârstă de 24 de ani. Craig a cerut-o de nevasta pe 27 decembrie în Mpumalanga. 

Citește și: VIDEO Momentul șocant când un copil de 3 ani este ridicat în aer de un zmeut! Șase oameni au sfârșit tragic după ce sforile zmeielor s-au înfășurat în jurul gâtului

O viitoare mireasa a facut soc anafilactic la trei zile dupa logodna

Tânără lucra că marketing executive la un magazin din Wiltshire și a fost peste măsură de fericita în momentul în care a fost ceruta de sotie. Cei doi au sărbătorit în Anglia până să meargă în Johannesburg pe 30 decembrie la mama ei. 

Craig si Jess Prinsloo cand s-au logodit
Logodna lor nu a rezistat decat 3 zile[Sursa foto: Facebook]

În Africa de Sud, se pare că tânără a făcut soc anafilactic, o reacție alergica care face ca gatul să se blocheze complet.

Jess a murit câteva zile mai tărziu la spital. Reacția alergica fatala i-a fost produsa de faptul că a folosit linguriță greșită ca să amestece în ceai. Tanara era alergica la lapte inca de la varsta de 9 luni si atunci cand a incurcat linguritele, s-a produs fatalul accident.Craig, logodnicul ei a scris pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor: "Nu pot gândi limpede, este cea mai neagra zi din viața mea!," a dezvaluit tanarul pentru The Mirror.

Citește și: VIDEO Rapperul Drake și-a întrerupt concertul din cauza unui accident neașteptat. Un fan a căzut de la balcon

Iubitul tinerei, mesaj devastator pe retelele de socializare

"Am petrecut peste trei ani alaturi de Jess și nimic nu se poate înlocui în ce o privește. Nu aș trada-o cu nicio alta persoana de pe pământul asta. Sunt devastat și simt durere cum nu am mai simțit niciodată în viață mea. Oricine a petrecut timp în compania ei, știe ce spun și am fost binecuvântat să fiu logodnicul ei în ultimele zile ale vieții ei." Cei doi s-au întâlnit în 2019 în timp ce se aflau la facultate și s-au mutat împreună în 2021.