Stiri mondene

A mințit Alexandra Stan în scandalul cu Cătălin Măruță?! Detaliul care o dă de gol: ”Să nu te mai faci victimă”

A mințit Alexandra Stan în scandaul cu Cătălin Măruță?! Imaginile care o dau de gol
Au ieșit la iveală noi detalii după scandalul dintre Cătălin Măruță și Alexandra Stan. A mințit sau nu fosta concurentă de la Survivor România?!

Invitată în cadrul unui podcast, Alexandra Stan a spus că a decis să nu mai meargă niciodată în emisiunea lui Măruță, fiind deranjată și indignată că prezentatorul TV a întrecut măsura. Fosta concurentă de la Survivor România a susținut că soțul Andrei a spus lucruri nepotrivite în timpul emisiunii pe care o prezintă, fără acordul ei. Mai exact, fosta concurentă de la Survivor România nu a primit acordul medicilor de a face un copil în perioada următoare, iar acest lucru l-a determinat pe soțul Andrei să publice tot mai multe informații pe acest subiect. 

”Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu.  A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, pentru toți banii din lumea asta!”,   a spus Alexandra Stan.

A mințit Alexandra Stan în scandaul cu Cătălin Măruță?! Imaginile care o dau de gol

Cătălin Măruță, primele declarații după scandalul cu Alexandra Stan

Cătălin Măruță a părut deranjat de acest subiect, motiv pentru care i-a dat replica artistei după ce aceasta l-a acuzat. Prezentatorul de televiziune susține că fosta concurentă de la Survivor România a mințit în legătură cu acest conflict. Mai mult, soțul Andrei a ținut să precizeze că va aduce dovezi în acest sens. 

”Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?(...) Şi eu am familie copiii şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut.(...) A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleacă de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu.  Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și pentru că de foarte multe ori n-ai fost corectă. Știu că este foarte periculos răspunzându-ți astăzi în emisiune, pentru că tu, da, ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine, dar lucrurile stau total invers și total diferit.

A mințit Alexandra Stan în scandaul cu Cătălin Măruță?! Imaginile care o dau de gol

Unde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva scris de mine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când este cazul? Ai venit aici în emisiune și o să arătăm momentele în care te distrai, povesteai cu noi. Niciun om din echipa emisiunii mele n-a știut de problemele tale de sănătate. Îmi pare rău să aud de aceste lucruri, dar noi niciodată nu am știut. Dacă tu ne spuneai nouă, Alexadra Stan, că ai probleme de sănătate, că că nu poți face un copil, oare, te-ai fi purtat la fel? Adică dacă tu spuneai: Măruță, eu am probleme, nu pot să fac un copil, nu pot să vorbesc despre treaba asta și eu veneam și vorbeam cu tine și spuneam Alexandra, când faci un copil, tu nu  spuneai, băi Măruță, ai luat-o razna? De ce mă întrebi chestia asta dacă nu vreau să vorbim? Minciuna are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți și fairplay față de oamenii care ne urmăresc.”, a spus Cătălin Măruță.