Stiri

30 martie 2022 - Ziua plimbărilor în parc

Ziua plimbărilor în parc
Ziua plimbărilor în parc
Pe 30 martieZiua Națională a Plimbărilor în Parc ne încurajează să facem mișcare.

După o zi lungă și încărcată, omodalitate de relaxare ar fi o plimbare plăcută și relaxată în parc. Făcând o plimbare într-un parc local este o modalitate excelentă de a-ți elibera mintea de stresul acumulat pe parcursul zilei, de a te re-energiza și, în același timp, de a-ți îmbunătăți sănătatea.

30 martie 2022 - Ziua plimbărilor în parc
30 martie 2022 - Ziua plimbărilor în parc[Sursa foto: PixaBay]

În timpul unei plimbări, poate apărea oportunitatea de a face o fotografie frumoasă, inspirația de a compune o poezie originală sau de a avea o conversație plăcută cu un străin.

De asemenea, ar putea apărea șansa de a pierde noțiunea timpului și de a întâlni o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult. Când te plimbi în parc, pot apărea tot felul de surprize plăcute.

Citeste si: Celine Dion, primul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate: „Trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul medicilor””

Benficiile mersului pe jos și al plimbărilor

S-a dovedit că ieșirea în natură are o serie de efecte terapeutice.

30 martie 2022 - Ziua plimbărilor în parc
30 martie 2022 - Ziua plimbărilor în parc[Sursa foto: PixaBay]

- Expunerea la soare și vitamina D

- Aer proaspăt

- Este gratis! Nu este nevoie de abonament la sală sau de echipamente speciale

- Petrecerea timpului în aer liber îmbunătățește bunăstarea mentală

- Plimbările zilnice ajută la menținerea articulațiilor sănătoase, a mușchilor flexibili, și să avem o inima sănătoasă

Citeste si: Dimineața Nebună: Oficialul rus Alexander Fomin, gafă în timp ce decora un soldat rănit în Ucraina! Ce i-a urat?!- AUDIO

Istoria Zilei Naționale a Plimbărilor în Parc

Această zi a fost creeată pentru a ajuta oamenii să se reconecteze cu natura. În timpul acestor plimbări mulți optează să admire natura și să facă poze cu frumusețea pe care o găsesc, alții optează să aducă o carte și să se bucure de liniștea spațiului natural. Jogging, jocuri, desene din natură, toate acestea sunt lucruri pe care oamenii le fac atunci când ies și se bucură de timpul petrecut în parc.