Stiri

23 februarie 2022. Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini

Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini
Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini
23 februarie este Ziua Națională a Biscuiților pentru Câini! Iată cum a luat naștere această zi.

Fiecare zi are câte o semnificație specială și fiecărei zile îi este dedicată câte o zi națională sau internațională. 

Când au aparut biscuitii pentru caini

Biscuiții pentru câini par a fi o inovație din secolul al XIX-lea, în Anglia. Este atestat că la fabrica de biscuiți a domnului Smith, în vecinătatea Maidenhead, se fabrica “de o lungă perioadă o cantitate de cinci tone pe săptămână!” (1828).

Aceștia erau făcuți dintr-o combinație de făinuri.

23 februarie 2022. Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini
23 februarie 2022. Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini[Sursa foto: PixaBay]

În anii următori, biscuiților pentru câini au început să le fie adăugate produse din carne. În 1871, a apărut în Almanahul ilustrat al lui Cassell un anunț despre “Biscuitul Săltăreț pentru căine” ce conținea substanțe vegetale și aproximativ 25% carne preparată, “care îi va menține în stare bună de lucru”.

Această zi este, de asemenea, sărbătorită în întreaga lume.

Citeste si: Dimineața Nebună: O tânără, virală pe rețelele sociale după ce a renunțat la șampon de 6 ani: „Arată mult mai sănătos”- AUDIO

Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini
Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini

Biscuiții pentru câini vin într-o varietate de dimensiuni, forme și arome. Ei servesc pentru a recompensa cel mai bun prieten al omului pentru un comportament bun, ca parte a pregătirii lor. Proprietarii de câini pot oferi, de asemenea, un biscuite pentru a le arăta tovarășilor canini cât de mult îi iubesc și ei la randul lor. Uneori, biscuiții pentru câini servesc pentru a furniza vitamine și medicamente pe care ar putea să avem dificultăți în a-i face pe câini să le ia altfel.

Chiar și câinii care urmează diete restricționate nu vor avea probleme în a găsi biscuiti care sa fie blândzi cu burtica lor. Alții ajută și la menținerea dinților sănătoși și proaspeți! Ce recompensă mai bună ai putea cere?

Citeste si: Amedeo a dezvăluit la „Invitatul de 12” că lansează primul single în 2022. Declarații în exclusivitate: „Sunt foarte entuziasmat pentru că eu am scris”

Cum a aparut Ziua Internaţională a biscuiţilor pentru câini

Nu avem nicio îndoială că un iubitor de câini a creat și în această zi.