Stiri

17 iunie 2022: Ziua mâncării de legume

16 iunie 2022: Ziua mâncării de legume
16 iunie 2022: Ziua mâncării de legume
Ziua mâncării de legume este sărbătorită pe 17 iunie 2022. Iată cum a luat naștere această zi și ce semnifică ea.

Sărbătorirea Zilei Legumelor Proaspete este sănătoasă și delicioasă. Există multe lucruri de făcut, cum ar fi invitarea prietenilor la o masă sănătoasă cu legume proaspete și inventarea de rețele vegetariene. Și mai distractiv este să tăiem împreună și să pregătim mâncarea alături de prieteni. În iunie, când are loc Ziua Legumelor Proaspete, este timpul de recoltare a fasolei, mazării, salatei, spanacului, broccoliului și multe altele. Sunt o completare perfecta a unui stil de viata sportiv si sanatos.

Unii oameni au propria lor grădină acasă și îi încurajează pe alții să o aibă și ei. 

Consumă legume în fiecare zi!

Legumele conțin multe vitamine și nicio grăsime. Prin urmare, se recomandă să consumați o mulțime de legume în fiecare zi- împărțite în cinci sau mai multe porții. De asemenea, este posibil să fii foarte creativ și să alcătuiești un fel de mâncare colorat, care arată atrăgător, este gustos și bun pentru sănătate. Crește propriile legume în grădină. Este o modalitate ieftină de a avea întotdeauna legume proaspete în jur.

16 iunie 2022: Ziua mâncării de legume
16 iunie 2022: Ziua mâncării de legume

Ziua mâncării de legume este sărbătorită în principal pentru a conștientiza beneficiile consumului de legume proaspete.

În zilele noastre, oamenii sunt în urmă cu multe nutriții, deoarece numărul de legume proaspete consumate este foarte mic. Ziua legumelor proaspete este de a-i face pe ceilalți să înțeleagă beneficiile legumelor proaspete și de a crește agricultura organică a legumelor. Hrănirea copiilor cu legume proaspete îi face mai puternici.

Citeste si: Horoscop 16 iunie 2022: Trei zodii au mari șanse de avansare în carieră

16 iunie 2022: Ziua mâncării de legume
16 iunie 2022: Ziua mâncării de legume

Istoria zilei mâncării de legume

Originea exactă și fondatorul zilei mâncării de legume nu sunt cunoscute. Dar această zi este sărbătorită mai devreme, la începutul verii, când legumele sezonului sunt disponibile din abundență.  

Există mulți non-vegetarieni în jur, dar ar trebui să consume o cantitate egală de legume, de asemenea, pentru a menține nutriția corpului. Medicii și nutriționiștii sugerează același lucru. Consumul de legume proaspete vă oferă mai multe beneficii decât consumul de carne.